29/03/2024

Ολυμπιονίκης της πάλης πλακώνεται με 7 αστυνομικούς στη μέση του δρόμου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα απίστευτο σκηνικό, ο χρυσός Ολυμπιονίκης της πάλης στους αγώνες της Ατλάντα το 1996, Ουκρανός Vyacheslav Oliynyk, μπλέχτηκε σε φοβερό καυγά στη μέση του δρόμου με την αστυνομία και χρειάστηκαν 7 από αυτούς με pepper spray και γκλοπ για να τον ακινητοποιήσουν! 

Σύμφωνα με τα Ξένα μέσα ο Oliynyk γιόρταζε τα 50στα του γενέθλια και η αστυνομία τον σταμάτησε στο δρόμο με την κατηγορία ότι οδηγούσε υπό μέθη. Το βίντεο ξεκινάει με δύο αστυνομικούς να του μιλάνε, σε ετοιμότητα να αντιδράσουν όμως αφού και αυτός δείχνει να έχει μια επιθετική στάση. Όταν ο ένας αστυνομικός πάει να μιλήσει στον ασύρματο ο πρώην παλαιστής του πιάνει το χέρι και εκεί τον ψεκάζει ο δεύτερος αστυνομικός με το pepper spray. Αυτή ήταν και η αρχή του μεγάλου καυγά που τελείωσε με 7 αστυνομικούς να έχουν παλέψει για να τον ακινητοποιήσουν.

Προφανώς η όλη συμπεριφορά του είναι λανθασμένη, δεν αντιδράς έτσι ακόμη και αν είσαι σίγουρος οτι έχεις δίκιο για κάποιο λόγω, ο Jon Jones το έμαθε αυτό το μάθημα για…πταίσμα, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι δεν συμφέρει να τα βάλεις με ολυμπιονίκες τις πάλης… ακόμη και είσαι με άλλους 6 παρέα.

https://www.youtube.com/watch?v=PLyD4jAEzj8