28/03/2024

Οι κορασίδες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης

Ολοκληρώθηκε χθες 21 Ιουνίου, στην πόλη Μπαρ του Μαυροβουνίου το αγωνιστικό πρόγραμμα των κορασίδων στο φετινό Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων.

Στους αγώνες από ελληνική πλευράς συμμετείχαν οι αθλήτριες ΤΣΟΜΑΧΑΣΒΙΛΙ Αικατερίνη, ΣΚΥΦΤΟΥ Λαμπρινή και ΓΑΒΡΑΝΙΔΟΥ Ειρήνη.

Η ήττα από την Ρωσίδα SULEYMANOVA Luiza με πτώση 0-5 (0-4) στα 52 κιλά, οδήγησε την αθλήτριά μας ΤΣΟΜΑΧΑΣΒΙΛΙ Αικατερίνη στα ρεπεσάζ όπου και εκεί έχασε από την Γερμανίδα STEFFAN, Julia λόγω τεχνικής υπεροχής της Γερμανίδας 0-4 (0-7).

Ομοίως η ΣΚΥΦΤΟΥ Λαμπρινή στα 65 κιλά ηττήθηκε από την από την Γερμανίδα NEUMANN Eveline με τεχνική πτώση 0-4 (0-8).

Με νίκη ξεκίνησε την προσπάθειά της η ΓΑΒΡΑΝΙΔΟΥ Ειρήνη στα 70 κιλά, όπου αντιμέτωπη με την Γερμανίδα RAEDELT Francy 0-5 (0-4), την έφερε σε πτώση στην πρώτη περίοδο. Ηττήθηκε όμως στον επόμενο γύρο από την Τουρκάλα αθλήτρια ALTUG Beste με τεχνική πτώση 0-4 (0-2, 0-5), η αθλήτριά μας δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσπάθεια της καθώς η Τουρκάλα πέρασε με την ήττα της στο επόμενο γύρο στα ρεπεσάζ της κατηγορίας.

Σήμερα ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα της ελληνορωμαϊκής με τις κατηγορίες των 42, 50, 58, 69 και 85 κιλών, όπου από ελληνικής πλευράς στην μάχη ρίχνονται ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΙΔΗΣ Χρήστος ο οποίος στον πρώτο του αγώνα αντιμετωπίζει τον Λευκορώσο HETSEVICH Ilya και ο ΖΑΡΙΦΕΣ Ανέστης ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο ZLATEV Denislav Nikolaev στα 85 κιλά.

πηγή: http://www.palema.gr/eidiseis/pali/item/4244-oloklirosan-tis-prospatheies-tous-oi-korasides-sto-paneiropaiko-protathlima.html