20/04/2024

Μαρία Πρεβολαράκη: Ξεπέρασε όλα τα εμπόδια και έπιασε κορυφή

Η Πρεβολαράκη παρά τις ατυχίες της Ελληνικής αποστολής κατάφερε να σαρώσει στο παγκόσμιο κύπελλο

Η Μαριά Πρεβολαράκη μίλησε για την σπουδαία επιτυχία της στην Σερβία όπου κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια κόσμου στην πάλη παρά τις αντιξοότητες. Μιλώντας στο σάιτ της ELOP είπε σχετικά:

«Ήταν μια διοργάνωση που περίμενα με πολύ ανυπομονησία γιατί τόσο μεγάλο διάστημα έκανα προπόνηση χωρίς να έχω κάποιον αγώνα ή στόχο. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα γίνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά με μορφή παγκόσμιου κυπέλλου ήταν κάτι που με χαροποίησε και περίμενα πως και πως να αγωνιστώ» τόνισε αρχικά η Μαρία Πρεβολαράκη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή.

«Όταν ήρθαμε εδώ στο Βελιγράδι τα πράγματα δεν κύλησαν τόσο καλά για την ελληνική αποστολή, γιατί η μια ατυχία διαδέχονταν την άλλη. Αρχικά βρέθηκε ο αδερφός μου θετικός στον κορονοϊό και ανησυχούσα μήπως έχει κολλήσει κι εμένα, αφού ήρθαμε μαζί εδώ στο Βελιγράδι. Ύστερα ανακοινώθηκε ότι και ο Πιλιδης έχει κορονοϊό και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, ενώ ο Ιωσηφιδης χτύπησε στον αγώνα. Είχαμε πέσει λίγο ψυχολογικά με όλα αυτά, αλλά με πείσμωναν ακόμη περισσότερο γιατί κάποιος έπρεπε να φέρει την ελπίδα σε αυτήν την κατάσταση που υπήρχε».

Η Κυρία της ελληνικής πάλης δεν έκρυψε την χαρά της για το χρυσό μετάλλιο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το χρυσό μετάλλιο και μου δίνει ακόμη πιο πολύ ενέργεια και όρεξη για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν ξέχασε να ευχαριστήσει αυτούς που την έχουν βοηθήσει: \

«Θέλω να ευχαριστήσω τους δύο μεγάλους μου χορηγούς Toyota και Κωτσοβολο για την μεγάλη στήριξη που μου παρέχουν στον δρόμο μου για το Τόκυο. Επίσης την ΜΙΝΕΤΤΑ που είναι δίπλα μου. Το σύλλογο μου Ατλα Καλλιθέας τους προπονητές  και τους παρτενέρ γιατί πάνω σε αυτούς τους παρτενέρ γίνεται όλη η δουλειά. Πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Μοησεν Παριγέι που είμαστε μαζί σε όλο αυτό το ταξίδι στα εύκολα και στα δύσκολα!

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που μας έδωσε τη δυνατότητα να βρεθούμε σε αυτό το παγκόσμιο κύπελλο παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ».