28/03/2024

Μαρία Πρεβολαράκη: Η Ελληνίδα θεά κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σερβίας

Η γιγάντια Μαρία Πρεβολαράκη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην Σέρβια.

Ατελείωτη χαρά και συγκίνηση για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της Πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη. Είναι γεγονός πως η πρωταθλήτρια μας εκτόξευσε ξανά τη χώρα μας καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Σερβία.

Εν μέσω πανδημίας, λοιπόν, και πολλών λειτουργικών προβλημάτων η Πρεβολαράκη έκανε το σπουδαίο βήμα, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΠ για την γαλανόλευκη επιτυχία της πρωταθλήτριάς μας.

«Ανίκητη. Η Μαρία Πρεβολαράκη στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου Πάλης που διεξάγεται στη Σερβία. Η κυρία της Ελληνικής Πάλης αγωνίστηκε στον τελικό των 53κ. επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και με το επιβλητικό 5-1 επί της Πολωνέζας Ζάσινα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Μαρία Πρεβολαράκη μπήκε από την αρχή με μεγάλη διάθεση και στόχο να επιβληθεί κατά κόρον της Ζάσινα. Η άριστη ψυχολογία και τακτική της , της έδωσαν πλεονέκτημα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της.

Το τελικό 5-1 της έφερε το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ. Να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε μια παγκόσμια διοργάνωση, χωρίς να έχει χάσει σημείο.

Η Κυρία της Ελληνικής Πάλης έστειλε παγκοσμίως το μήνυμα ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κι αν όλα πάνε καλά στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα πρωταγωνιστήσει«.