29/03/2024

Γνωρίζοντας την κορυφαία αθλήτρια της Ελευθέρας Πάλης όλων των εποχών!

Εάν τύχει και ακούσεις το όνομα Saori Yoshida τότε χωρίς πολλά πολλά σήκω και χειροκρότα. Χειροκρότησε δυνατά και με πάθος διότι η συγκεκριμένη αθλήτρια αξίζει το σεβασμό όλων! Το fightsports.gr σας φέρνει κοντά με την Γιαπωνέζα μονάχο, την κορυφαία παλαιστή στο στυλ της Ελευθέρας όλων των εποχών.

Mayweather; Marciano; Golovkin είναι μερικά από τα ονόματα που διαβάζετε σε καθημερινά ρεπορτάζ τα οποία τονίζουν το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι είναι αήττητοι. Αθληταράδες, θρύλοι κανείς δεν λέει το αντίθετο, όμως την Yoshida, την αήττητη Saori δεν θα την φτάσουν ποτέ.

 

Η σχέση της με την… Ελλάδα

Τρία χρυσά ολυμπιακά μετάλλια και σε λίγες ημέρες δυνατό φλερτ και με το τέταρτο. Η κορυφαία αθλήτρια στα 53 και τα 55 κιλά έχει άμεση σχέση και με την Ελλάδα αφού έχει τύχει το πρώτο χρυσό σε Ολυμπιάδα να το πήρε στην Αθήνα και το πρώτο Παγκόσμιο το 2002 στην Χαλκίδα!

Ασταμάτητη!

Δεκατρία παγκόσμια χρυσά μετάλλια, τρία χρυσά ολυμπιακά και τέσσερα ασιατικά πρωταθλήματα καταστούν την Saori Yoshida ως την κορυφαία στο άθλημα. Αναφερόμαστε ξεκάθαρα στην καλύτερη γυναίκα παλαιστή της εποχής μας και φυσικά όλων των εποχών αφού η συγκεκριμένη όπου έχει παίξει δεν έχει χάσει ποτέ… Το αγαπημένο της χρώμα είναι το χρυσό και δεν έχει χάσει καμία ευκαιρία να το αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2020 μπορεί να γράψει ιστορία μια για πάντα

Η απόλυτη πρωταγωνίστρια της γυναικείας Πάλης βρίσκεται στο χώρο 30 ολόκληρα χρόνια αφού έχει ξεκινήσει να προπονείται από τα 3 της και μάλιστα στο πλευρό του πατέρα της. Πρόκειται για τον πρώην ολυμπιονίκη και εθνικό προπονητή Eikatsu Yoshida.

Ο πατέρας της την μύησε στη μάχη και πλέον η Saori μπορεί άνετα να θεωρείται μία «Γιαπωνέζα Μονομάχος» που αν καταφέρει να πάρει και φέτος το μετάλλιο τότε ίσως το 2020 να παίξει στο Τόκιο και με πέντε Ολυμπιακά μετάλλια (σ.σ. καλώς εχόντων των πραγμάτων) να γράψει ιστορία με την πιο ανεξίτηλη πένα.

QNT Greece τα καλύτερα συμπληρώματα

Στο Ρίο η Yoshida

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Saori θα ξεκινήσουν στις 18 Αυγούστου στο στυλ της Ελευθέρας Πάλης στην κατηγορία των 53 κιλών. Φυσικά η 13 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είναι το απόλυτο φαβορί για το τέταρτο χρυσό σε Ολυμπιάδα…