29/03/2024

Γιώργος Πιλίδης: «Αλλάζω σημαία ή τα παρατάω αν…»

O Πιλίδης περιμένει τηλέφωνο από την ομοσπονδία να αλλάξει την κατάσταση

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε στην ERT o Γιώργος Πιλίδης που είναι το πρόσωπο των ημερών στα  μαχητικά δρώμενα της χώρας. Ο λόγος; Η μεγάλη κόντρα με την ομοσπονδία που διαρκεί μήνες και δεν φαίνεται να υπάρχει περίπτωση να γεφυρωθεί το χάσμα.

Έτσι ο Έλληνας παλαιστής  αποκαλύπτει πως αν δεν βρεθεί λύση θα πρέπει να αλλάξει σημαία ή να τα παρατήσει. 

«Δεν έχει κάτσει κανείς στο τραπέζι να μιλήσουμε για να βρούμε λύση. Οι άνθρωποι δεν μας βλέπουν καν, πώς να το πω… Συνεχίζουν το ίδιο βιολί, οπότε δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Το Νοέμβριο είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα λάβω μέρος, αν δεν μας αποκλείσουν για κάποιον λόγο που θα σκεφτούν. Μετά, αν παίξω και κερδίσω, θα πρέπει να εκπροσωπήσω τη χώρα στα διεθνή τουρνουά.

Του χρόνου είναι και το Παγκόσμιο που δίνει έξι εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν δεν γίνει αυτό, θα αναγκαστώ να αλλάξω σημαία γιατί θέλω να λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν θέλω καν να μου περνά από το μυαλό ότι θα αλλάξω σημαία, δεν ξέρω καν αν με αφήσουν οι δικοί μου να κάνω κάτι τέτοιο. Όμως ή θα πρέπει να τα παρατήσω ή να αλλάξω σημαία.

Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Δεν είναι μόνο η Γερμανία η εναλλακτική μου, έχουμε πολλές προτάσεις, εδώ και αρκετό καιρό. Θα δούμε. Υπάρχουν λύσεις και μας ζητάνε στο εξωτερικό, όχι μόνο εμένα, αρκετά παιδιά, μας θέλουν απεγνωσμένα».