28/03/2024

Γιάννης Αρζουμανίδης: Διαδικτυακή μαχητική εκπομπή με καλεσμένο τον Πιλίδη

Ο Αρζουμανίδης θέλει να βοηθήσει με κάθε τρόπο το άθλημα που τον ανέδειξε

Έναν από τους καλύτερους ανερχόμενους παλαιστές φιλοξενεί σήμερα ο Γιάννης Αρζουμανίδης σε διαδικτυακή εκπομπή στο Facebook εδώ. Ο λόγος για τον Γιώργο Πιλίδη.

Η εκπομπή ξεκινάει σήμερα στις 21:00 με τον Αρζουμανίδη να εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε μέσω διαδικτύου να βοηθήσει τα μαχητικά αθλήματα. 

«Στόχος της εκπομπής είναι η παρουσίαση αθλητών που μας εκπροσωπούν διεθνώς και εθνικά καθώς και η ανάδειξη των προβλημάτων και των επίκαιρων θεμάτων που έχει να αντιμετωπίσει η Ελληνική Πάλη.
 
Αφορμή ήταν ο εκσυγχρονισμός με τα νέα μέσα και η δυνατότητα που δίνεται στο κοινό να έρθει σε άμεση επαφή με παλιούς και νέους πρωταθλητές. Ήδη οι προηγούμενες εκπομπές γνώρισαν μια ικανοποιητική ανταπόκριση με πολλά σχόλια και ερωτήσεις από το κοινό που έγιναν στον Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή Στάθη Τοπαλίδη , στον Ολυμπιονίκη Γιώργο Κουτσιούμπα και στην σιδηρά κυρία της πάλης Πρεβολαρακη Μαρία .
 
Αυτή την Τετάρτη στις 30/12 στην εορταστική εκπομπή ΠΑΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ θα είναι καλεσμένο το χρυσό παιδί της Πάλης ο Γιώργος Πηλίδης».
 
Ο Αρζουμανίδης τονίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο στο άθλημα της πάλης για την χώρα μας.
 
«Έχουμε πάει αρκετά πίσω σγωνιστικά και αυτό φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματα του individual cup της Σερβίας στην πάλη με εξαίρεση την Μαρία Πρεβολαράκη που σήκωσε την γαλανόλευκη. Σε επίπεδο μαζικού αθλητισμού οι απώλειες είναι ουσιαστικές σε αριθμό καθώς ότι άθλημα και να κάνεις χρειάζεται η ανθρώπινη επαφή και επίβλεψη .
 
Τα webinar είναι λύσεις ανάγκης. Ευελπιστώ μετά το άνοιγμα των σχολείων να ανοίξουν τα γυμναστήρια και να κάνουμε μια καινούργια αρχή. Οσο υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον αθλητισμό διοικητικά , προπονητικά και αθλητικά οποίες και αν είναι οι δυσκολίες θα τα καταφέρουμε».
 
Τέλος ο Αρζουμανίδης τόνισε ξανά την επιθυμία του αναλάβει την προεδρία της ομοσπονδίας πάλης.
 
«Οι άμεσοι στόχοι είναι η διεκδίκηση της προεδρίας της Ομοσπονδίας της πάλης. Χρειάζεται μια ανανέωση σε όλες τις Ομοσπονδίες κάτι που εισηγείται και ο Υπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης.
Η νυν διοίκηση είχε μια διάρκεια δέκα ετών να κάνει τα λάθη της να διορθωθεί και να αποδώσει τα μέγιστα. Δεν μπορεί να μας φέρει κάτι καινούργιο. Είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσει ο κόσμος της πάλης κάτι καινούργιο που θα φέρει προστιθέμενη αξία στις περισσότερες διαδικασίες χωρίς να σημαίνει ότι περισσεύει κανείς.

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και όλοι μαζί να προχωρήσουμε με ένα ανανεωμένο σχήμα . Οι αγώνες μου έχουν έρθει σε δεύτερη μοίρα καθώς πρέπει να αφοσιωθώ στη νέα πρόκληση. Να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον λαό της πάλης».