20/04/2024

Αργυρός στο ευρωπαϊκό ο Κεσσίδης

Μπορεί να μην αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα έχοντας επιλέξει τη Σουηδία, ωστόσο όμως δεν ξεχνάμε την ελληνική πλευρά του Αλέξανδρου Κεσσίδη ο οποίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης Κ23, κατέκτησε στο αργυρό μετάλλιο.

Ο παλαιστής που ανήκει στον ΠΑΟΚ, συμμετείχε στην κατηγορία των 75 κιλών της ελευθέρας πάλης και στον τελικό αντιμετώπισε τον Γεωργιανό Γκέλα Μπολκβάντζε. Μετά από έναν αμφίρροπο τελικό, νικητής αναδείχθηκε ο Μπολκβάντζε που πήρε και το χρυσό μετάλλιο στα σημεία με 2-0. Παρά την ήττα, η δεύτερη θέση του Κεσσίδη στο ευρωπαϊκό που διεξάγεται στο Ρούσε της Βουλγαρίας παραμένει πολύ μεγάλη επιτυχία.

πηγή: sportsfeed.gr 

 

Βρήκαμε τον δάσκαλο μαςΟ δάσκαλος του Μάνου Ναβροζίδη καταχώρησε την σχολή του στο Fightsports.gr. Δες πως ο μαθητής βρήκε τον δάσκαλο του!Σούπερ προσφορά μέχρι τέλη Απριλίου!Καταχώρησε την σχολή σου στον μεγαλύτερο οδηγό μαχητικών σχολών της Ελλάδoς:http://goo.gl/nz22Sv.Στείλε inbox στην σελίδα του fightsports.gr στο facebook: https://www.facebook.com/fightsports.gr ή ένα email στο info@fightsports.gr και θα σε ενημερώσουμε πως να…βάλεις την σχολή σου στην δράση…

Δημοσιεύτηκε από Fightsports.gr στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016