28/03/2024

Τόλμη Κιλκίς: Διακρίσεις στο 1ο προκριματικό ΕΤΑΒΕ 2023

Με 5 αθλητές συμμετείχε η Τόλμη Κιλκίς

Ανακοίνωση Τόλμη Κιλκίς

Πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της ένωσης Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης στις 3-4-5 Φεβρουαρίου 2023. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλες ηλικιακές κατηγορίες Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ, παμπαιδων/πανκορασιδων.

Στόχος της ΕΤΑΒΕ είναι η εμπειρία όλων προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές ανάγκες που καλούνται να συμμετάσχουν. Πρέπει να τονίσουμε επίσης ότι θα υπάρξουν τρεις προκρίσεις μέσα στο 2023. Η υψηλότερη βαθμολογία στην κάθε κατηγορία και ισοβαθμία πρώτου και δεύτερου θα στελεχώσουν την εθνική της ΕΤΑΒΕ μέσα από το κλιμάκιο, προκειμένου να συμμετέχουν σε διεθνή διοργάνωση. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε έξι τερέν με νέους κανονισμούς διαιτησίας και με νέο ηλεκτρονικό σύστημα KPNP.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε ο Α.Σ. Η τόλμη Κιλκίς με πέντε αθλητές αθλήτριες.

Διακρίθηκαν οι:

  • Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών, έως 68 kg χάλκινο μετάλλιο.
  • Οικονόμου Παυλίνα νεανίδων έως 59 kg χάλκινο μετάλλιο.
  • Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος παμπαίδων έως 45 kg Πέμπτη θέση.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

  • Μωυσήιδού Ελισάβετ κορασίδων έως 52 kg και
  • Δεγκιαρη Διονυσία κορασίδων εως 52 κιλά.

Οι αγωνιστικές αναμετρήσεις όποιου επιπέδου και χαρακτήρα με κανονισμούς για την ασφάλεια των αθλητών αθλητριών μόνο θετικά μπορούν να φέρουν. Συγχαρητήρια έδωσαν στην ομάδα ο πρόεδρος Δ.Σ. κ.Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν.