25/04/2024

Τμήμα Combat Ju Jitsu στο Train Box

Ανανεώνεται ξανά η ομάδα του Γιώργου Κατσινόπουλου

Μεγαλώνει η οικογένεια του Τrain Box με νέο τμήμα Combat Ju Jitsu. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Κατσινόπουλου.

«Η μαχητική οικογένεια του Trainbox μετά τα πετυχημένα τμήματα του Brazilian Jiu Jitsu (ενήλικες/παιδικό), Muay Thai και Krav Maga ήρθε η στιγμή να υποδεχτεί και να αγκαλιάσει το Combat Ju Jitsu.

Η αγάπη μου για τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (MΜΑ) ήταν το έναυσμα πριν 20 χρόνια να μεταπηδήσω αθλητικά από τις παραδοσιακές Πολεμικές Τέχνες και να ολοκληρωθώ σαν μαχητής, προσθέτοντας στην μαχητική μου φαρέτρα,την πυγμαχία,το Muay Thai,την Πάλη και το Brazilian jiujitsu το οποίο με κέρδισε ολοκληρωτικά.

Το MΜΑ ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα τμήματα που δίδασκα όλα αυτά τα χρόνια,ψάχνοντας έναν τρόπο να έρθει ακόμα πιο κοντά στο μη επαγγελματία αθλητή αλλά και στο παιδικό κοινό.

Έναν τρόπο που θα εξευγένιζε το άθλημα,θα τακτοποιούσε την ύλη του, και θα υπαγόταν παράλληλα κάτω από τον επίσημο φορέα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού,δίνοντας την ευκαιρία μοριοδότησης σε όποιον αθλητή αφιερώσει χρόνο και ιδρώτα..

Το Combat Ju-Jitsu (CJJ) είναι ένα πλήρες σύστημα Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Mixed Martial Arts, ΜΜΑ),αποτελεί κλάδο άθλησης της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ-Ζ),η οποία είναι αναγνωρισμένη από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Το πιο σημαντικό σημείο σε όλο αυτό, είναι πως ο εμπνευστής του ολοκληρωμένου αυτού συστήματος είναι Έλληνας. Ένας άνθρωπος με όραμα κι αγάπη για τις τέχνες.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του CJJ κύριο Κιουρτιδη Γιώργο Corpus Arena Kiourtidis για την όμορφη αυτή συνεργασία και τον συγχαίρω για όλο αυτό που κατάφερε να δημιουργήσει με πολύ κόπο κι αγάπη ελπίζοντας με τις γνώσεις και την εμπειρία μου να συμβάλω στην εξέλιξη του αθλήματος.

Την προπονητική ομάδα του Combat Ju Jitsu στο Trainbox έρχεται να πλαισιώσουν δίπλα μου,στο τμήμα ενηλίκων,ο συνεργάτης μου κι ένας από τους καλύτερους Έλληνες γυμναστές.

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην πυγμαχία,αθλητής του kick boxing και Brazilian Jiu Jitsu Χρήστος Μπασδεκης.

Στο παιδικό τμήμα η αγαπημένη των παιδικών τάξεων,επαγγελματιας αθλήτρια του Mma και Bjj Χριστινα Καμενιτσα.Τα τμήματα λειτουργούν καθημερινά και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site του Trainbox www.trainbox.gr».