28/03/2024

Ταεκβοντο Αρχαία Ολυμπία: Τρίτος ο Γκόγκος, πέμπτη η Φωτιάδη

Καλές εμφανίσεις από τον σύλλογο

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο που διεξήχθη στο Ειρήνης και Φιλίας, συμμετείχε ο σύλλογος Ταεκβοντο Αρχαία Ολυμπία.

Την τρίτη θέση στην κατηγορία των -57 κιλών cadet κατέκτησε ο Ιωάννης Γκόγκος και την πέμπτη θέση η Αθηνά Φωτιάδη. Aναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Mια πολύ όμορφη κι αγωνιστική μέρα. Ο αθλητής μας Ιωάννης Γκόγκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία cadet των -57κιλών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό που διεξάγεται στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η Αθηνά Φωτιάδη κατετάγη πέμπτη στην κατηγορία cadet -59 κιλά, ο Ανδρόνικος Κανδύλης και ο Ανδρέας Ζαφειρόπουλος (ο οποίος έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες) δεν τα κατάφεραν, αλλά είχαν ωραία αγωνιστική παρουσία, άτυχος ήταν ο Βασίλης Καρκούλιας ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν αγωνίστηκε στα -49κιλά cadet.

Χάσαμε ίσως σίγουρο μετάλλιο, του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Το Δ.Σ του συλλόγου μας, ο δάσκαλος και η δασκάλα σας ευχόμαστε και εις Ανώτερα. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στο Κύπελλο Ελλάδας».