20/04/2024

Σε σεμινάριο αυθεντικών τεχνικών και ιστορικής γνώσης του Τaekwondo ITF παρευρέθηκαν οι Gerontis Fighters

To παρών έδωσαν και οι Gerontis Fighters

Με απόλυτη επιτυχία και πλήρη κάλυψη των προσδοκιών όλων, στις 26 Ιανουαρίου, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Αρ. Παπαμιχαήλ Δραπετσώνας το σεμινάριο «Αυθεντικών τεχνικών και ιστορικής γνώσης» στο άθλημα του Taekwondo ITF. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Gerontis Fighters:

«Αυτή η εκδήλωση διεξήχθη υπό την έγκριση της αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwondo Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.), από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Κερατσινίου και την οργανωτική επιτροπή που αποτελούνταν από τον κο. Φίτζιο, τον κο. Μπαλαμπάνο και τον κο. Παπαδημητρίου.  

Κύριος εισηγητής ήταν ο Grand Master κος. Στυλιανίδης Γεώργιος, γνωστός ως  θεμελιωτής του Taekwondo ITF στην Ελλάδα. Ένας από τους παλαίμαχους προπονητές που διέδωσε αυτήν την πολεμική τέχνη στους νεότερους, πρόσφερε επιμορφωτικές γνώσεις σε αθλητές αλλά και υψηλόβαθμους δασκάλους σχετικά με τις τεχνικές και την ιστορία του αθλήματος.

Το σεμινάριο παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο κος. Γεροντής συνοδευόμενος από τους αθλητές και τους ανθρώπους του. Αυτή η ευκαιρία εξέλιξης και ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε από μία συλλογική προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορους τους Gerontis Fighters. Έτσι φόρεσαν τη στολή τους και με αποστολή πού έφτασε στο σύνολο της τα 26 άτομα και όντας η μοναδική από την Κρήτη, με την συμμετοχή τους, έδωσαν το παρών.
   

Η έναρξη του σεμιναρίου έγινε το πρωί της Κυριακής, με το χαιρετισμό και την ανάλυση του αθλήματος. Στη συνέχεια άνοιξε και ο θεματικός κύκλος που αφορούσε τις αυθεντικές τεχνικές του Taekwondo. Το κλίμα ήταν ευχάριστο, με εποικοδομητικές συζητήσεις. Στο τέλος της διοργάνωσης τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, απονεμήθηκαν τα διπλώματα και όλοι αποχώρησαν έχοντας αποκομίσει περισσότερες γνώσεις χρήσιμες στη μετέπειτα πορεία τους.
   

Οι Gerontis fighters θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES και BLUE STAR FERRIES που συμβάλλουν στο έργο της διάδοσης του  αθλητισμού».