28/03/2024

Σερί επιτυχιών για τον Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας και στο Κύπελλο Ελλάδας

Ο Αγρινιώτικος σύλλογος τα πήγε περίφημα

Στο κύπελλο Ελλάδας συμμετείχε ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας με έξι αθλητές όπου κατέκτησε έξι μετάλλια, δύο χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα μετάλλια .

«Οι αθλητές με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους στις μαύρες ζώνες και κατάφεραν να χαρίσουν στον σύλλογο αλλά και στο Αγρίνιο μεγάλες επιτυχίες.

Η αγωνιστική χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο έχοντας μια Πανευρωπαϊκές διακρίσεις επτά συμμετοχές στην εθνική ομάδα, πολλά Πανελλήνια μετάλλια αλλά και κύπελλα Ελλάδας.

Ο μεγαλύτερος επαρχιακός σύλλογος στα μαχητικά αθλήματα θα κλείσει την χρονιά με την συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick Boxing. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές:

Μπιτσικωκου Δήμητρα χρυσό μετάλλιο μετάλλιο Μεσυνδιανου Ρωμαλέα χρυσό μετάλλιο Τσωλη Μαρία ασημένιο μετάλλιο Κουμουδη Άννα χάλκινο μετάλλιο Μπετσικας Μιχάλης χάλκινο μετάλλιο Καρελου Δημητρα χάλκινο μετάλλιο. Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή τους Κακαρελη Νίκο για τις μεγάλες επιτυχίες».