25/04/2024

Σάρωσαν τα μετάλλια οι Gerontis Fighters στο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing

Mεγάλη συγκομιδή μεταλλίων για τον σύλλογο

Επιτυχίες άνευ προηγουμένου για τους αθλητές των Gerontis Fighters αφού επέστρεψαν από το επίσημο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing με σωρεία μεταλλίων που στο σύνολο τους έφτασαν τα 40. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αθλητές του κυρίου Γεροντή κατάφεραν να αποσπάσουν σε Α και Β επίπεδο όλων των ηλικιακών ομάδων και αγωνιστικών στυλ ( light contact,  kick light, point fighting ) 40 μετάλλια και να στεφθεί τρίτος Πολυνίκης σύλλογος του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η αποστολή αναχώρησε το βράδυ της Πέμπτης με προορισμό το Λουτράκι και αποτελούνταν από 27 άτομα εκ των οποίων οι 20 ήταν αθλητές.

   Πρόκειται για μια άκρως επιτυχημένη διοργάνωση, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας kickboxing, με 2.500 αθλητές, 1.500 μάχες, 70 διαιτητές, 223 σωματεία και 300 προπονητές. Οι Gerontis Fighters ανέβηκαν στο βάθρο με πανηγυρισμούς καθώς απέδειξαν και στην πράξη πως ο συστηματικός και εύστοχος τρόπος προπόνησης παρ’ όλα τα εμπόδια, πάντα ανταμείβεται.

  Μέρος έλαβαν έμπειροι και μη αθλητές αποκομίζοντας εκτός της διάκρισης και σημαντικές γνώσεις. Η πλειοψηφία των αναμετρήσεων είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς συμμετείχαν γύρω στους 2.500 αθλητές, ανάμεσά τους πανευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι πρωταθλητές, ανεβάζοντας το επίπεδο του πρωταθλήματος. 

  Πρώτη μεγάλη επιτυχία των Gerontis  Fighters, αυτή του Καραντινάκη Εμμ. Δημητρίου ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Kick light. Ο Δημήτρης έζησε διπλή χαρά αφού πήρε το εισιτήριο για την εθνική ομάδα kick boxing και επιπλέον την τελευταία του χρονιά ως μαθητής κατοχύρωσε μοριοδότηση για την εισαγωγή του σε εκπαιδευτικά ιδρύματα ΤΕΙ ή ΑΕΙ όπως προβλέπει ο νόμος 2725/99. 

 Στη συνέχεια ο Λιαπάκης Ιωάννης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο κόντρα στους αντιπάλους του στο Light contact.  Με αυτή του την επιτυχία, θα στελεχώσει για 2ο συναπτό έτος την εθνική Ελλάδος. 

  Η μικρή αθλήτρια Πετούση Μαρίνα με εξαιρετική εμφάνιση στο Point fighting κατέκτησε την 2η θέση. Θα μας εκπροσωπήσει επίσης για 2ο συναπτό έτος με την εθνική Ελλάδος. Με την Μαρίνα συμπληρώνονται οι τρεις αθλητές από την σχολή του κυρίου Γεροντή που με τις διακρίσεις τους έχουν μπει εθνική ομάδα. 

Φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν και βετεράνοι αθλητές των Gerontis Fighters με εξαιρετικές επιδόσεις όπως αυτή του Κουτάντου Δημητρίου με 1η θέση και χρυσό μετάλλιο στο point fighting -84kg, του Χουστουλάκη Αλέξανδρου με 2η θέση στο point fighting -63kg και 2η θέση στο light contact και αυτή του Πετούση Γεώργιου με τρίτη θέση στο point fighting -74kg και πρώτη θέση στο light contact. 

Εξίσου σημαντικές ήταν και οι εμφανίσεις των υπολοίπων αθλητών όπως της Άννας Τσαπαρίδη με πρώτη θέση στο kick light, πρώτη θέση στο light  contact και τρίτη  θέση στο point fighting ενώ ο Χουστουλάκης Εμμανουήλ κατέκτησε  τρίτη θέση στο point fighting και τρίτη θέση στο light contact. 

 Επίσης αξιοσημείωτες ήταν και οι αναμετρήσεις των πρωτοεμφανιζόμενων παιδιών στο τατάμι του kickboxing όπως του Καρανδινού Ραφαήλ με ασημένιο μετάλλιο στο light contact και χάλκινο μετάλλιο στο light  contact. Επίσης ο Καρανδινάκης Χρυσοβαλάντης με χρυσό μετάλλιο στο light contact χάλκινο μετάλλιο σε kick light και point fighting.

Οι επιδόσεις  των Gerontis Fighters άφησαν χαμόγελα και ικανοποίηση με γενικό απολογισμό 9 χρυσά, 8 ασημένια, 8 χάλκινα και 15 μετάλλια σε μη πυραμιδικό σύστημα. 

  Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά σε όλους τους γονείς που ήταν δίπλα στα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων με αξιοπρέπεια, δημιουργώντας ένα άψογο κλίμα.

  Τέλος, οι παράγοντες του συλλόγου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ANEK LINES και BLUESTAR FERRIES, για την έμπρακτη στήριξη τους όλα αυτά τα έτη. Συγχαρητήρια σε όλους.

Ακολουθούν τα ονόματα και οι διακρίσεις των αθλητών με τυχαία σειρά.

  1. Λιαπάκης Ιωάννης: 1η θέση (LC)
  2. Καραντινάκης Δημήτριος: 2η θέση (KL)
  3. Πετούση Μαρίνα: 2η θέση (PF) 
  4. Τσαπαρίδη Άννα: 1η θέση (KL), 1η θέση (LC), 3η θέση (PF)
  5. Χουστουλάκης Εμμανουήλ: 3η θέση (PF) , 3η θέση (LC)
  6. Καρανδινός Μιχαήλ- Ραφαήλ: 2η θέση (LC), 3η θέση (PF)
  7. Κριτζαλάκης Εμμανουήλ: 2η θέση (LC), 3η θέση (PF), 
  8. Καρανδινάκης Χρυσοβαλάντης: 1η θέση (LC), 3η θέση (KL), 3η θέση (PF) 
  9. Λιαπάκης Γεώργιος: 1η θέση (PF), 1η θέση (KL), 1η θέση (LC)
  10. Λιαπάκης Εμμανουήλ: 2η θέση (PF), 2η θέση (LC) 
  11. Κουτάντος Δημήτριος: 1η θέση (PF)
  12. Χουστουλάκης Αλέξανδρος: 2η θέση (PF), 2η θέση (LC)
  13. Πετούσης Γεώργιος: 1η θέση (LC), 3η θέση (PF)

Μη πυραμιδικό σύστημα

  1. Λιαπάκης Δημήτριος: 1η θέση (PF), 1η θέση (LC)
  2. Χουστουλάκης Γεώργιος: 1η θέση (PF), 1η θέση (LC) 
  3. Κουτάντου Ευαγγελία: 1η θέση (PF), 1η θέση (LC)
  4. Κουτάντου Ειρήνη: 1η θέση (PF), 1η θέση (LC)
  5. Πετούση Αναστασία: 1η θέση (PF), 1η θέση (LC) 
  6. Γιαννακάκης Γεώργιος: 1η θέση (PF), 1η θέση (LC), 1η θέση (KL) 
  7. Καρανδινάκης Μάριος: 2η θέση (PF), 2η θέση (LC)».