26/04/2024

Πρωτέας Σερρών: Η καρδιά του ταεκβοντό «χτύπησε» στη Νέα Ζίχνη Σερρών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ζίχνης Σερρών το 7ο Πανσερραϊκό KID CUP του ταεκβοντό.

Πεντακόσιοι πενήντα αθλητές από 35 σωματεία της χώρας, από τη Λάρισα μέχρι τη Ξάνθη, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό θέαμα που ενθουσίασε τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν τους αγώνες.

Το Πανσερραϊκό KID CUP διοργανώνεται εδώ και επτά χρόνια από τον Πρωτέα Σερρών, έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για τους ανθρώπους που υπηρετούν το ταεκβοντό. Άλλωστε, από αυτήν τη διοργάνωση έχουν αναδειχθεί σπουδαίοι αθλητές ενώ πολλά παιδιά γνώρισαν τα μυστικά του αθλήματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς, την ειδικότητα του ΤΕΦΑΑ, τους εθελοντές, την Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος, την Ελληνική ομοσπονδία ταεκβοντό και φυσικά τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης Παντελή Μπόζη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Πρωτέα Σερρών Παναγιώτης Δανιηλίδης που απευθυνόμενος ως καλός οικοδεσπότης στις αποστολές των ομάδων είπε:

Πιστεύω να ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις αυτού του επιπέδου διοργάνωσης και συγγνώμη αν κάτι παραλείψαμε.  Αν έγινε κάτι τέτοιο δεν ήταν πρόθεση μας. Ως διοργανωτές θέλουμε αυτοί οι αγώνες να είναι μια μεγάλη γιορτή με πολλά παιδικά χαμόγελα. Να είστε σίγουροι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι με καινοτόμες ιδέες γιατί πραγματικά τα παιδιά μας το αξίζουν.