25/04/2024

Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος: Με επιτυχία το σεμινάριο που διεξήγαγε στην Μυτιλήνη

Με επιτυχία το σεμινάριο από τον έμπειρο προπονητή

Σεμινάριο Close Quarter Combat που αφορά την αυτοάμυνα πραγματοποιήθηκε στην Μυτιλήνη με επικεφαλής τον έμπειρο Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο. Το σεμινάριο έγινε στις 15 Μαίου και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Αναλυτικά:

«Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Αυτοάμυνας – Close Quarter Combat. Με εισηγητή τον εκπαιδευτή Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, στη σχολή Shootofighters, του Νέλλου Ζαφειρίου.

Το σεμινάριο είχε προγραμματιστεί για τις 14 Μαίου και το παρακολούθησαν 15 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων ένστολοι.

Στο σεμινάριο διδάχθηκαν :

  • Πτώση στο έδαφος με ασφαλή τρόπο
  • Μεταφορά της μάχης στο έδαφος (Law enforcement)
  • Σωματική έρευνα και χειροπέδηση στο έδαφος
  • Ακινητοποίηση ατόμου που αρνείται να συμμορφωθεί στις υποδείξεις οργάνων ασφαλείας
  •  Αντίδραση σε επικύνδυνες επιθέσεις (άοπλες και με μαχαίρι) που μπορεί να συμβούν στον δρόμο και εξουδετέρωση αντιπάλου.
  • Κ.α.

Στο σεμινάριο ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος απένειμε την Μαύρη Ζώνη 1ο Νταν στον εκπαιδευτή Νέλλο Ζαφειρίου, για το σύστημα Goshin Jutsu.

Πέρα απο τον Νέλλο Ζαφειρίου, τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο βοήθησε στο έργο του, και ο εκπαιδευτής Γεώργιος Κολοβός, απο την Χαλκίδα, ο οποίος συνεργάζεται στενά τον τελευταίο χρόνο.

Το σεμινάριο έγινε υπο την αιγίδα της World Organization of Self Defense – W.O.S.D. όπου πρόσφατα έγινε μέλος και αντιπρόσωπος για την Ελλάδα ο Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος».