25/04/2024

Νίκος Κακαρέλης: Προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα Ταεκβοντο Camp

Παρών θα είναι ξανά σε υψηλό επίπεδο ο Νίκος Κακαρέλης

Προπονητής σε ενα από τα μεγαλύτερα Ταεκβοντο Camp θα είναι ο Νίκος Κακαρέλης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Προπονητής σε ενα από τα καλύτερα camp Ταεκβοντο της Ελλάδας που γίνεται για πέμπτη χρονιά θα είναι ο προπονητής του ΑΣ Θησέα Αιτ/Νιας Κακαρελης Νίκος.

Το camp διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων Ζήκος με συμμετοχή πολλών συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας. Στο μεγάλο αυτό camp συμμετέχουν αθλητές της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο όπως και αρκετοί αθλητές όπου έχουν πανευρωπαϊκες διακρίσεις αλλά και πρωταθλητές Ελλάδας. Κάποιοι από τους πρωταθλητές που συμμετέχουν είναι η Μπιτσικωκου Δημητρα χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και βαλκανιονικης , η Καλτση Ευφροσύνη ασημένιο ασημένιο Youth Games ,Κουμουδη Άννα χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα , Μπετσικας Μιχάλης χάλκινο European kids , Κουμουδη Ιφιγένεια ασημένιο European kids του ΑΣ Θησέας Αιτ/Νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο. Σαρβανακη πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018 και Ιωαννιδου πρωταθλήτρια Ευρώπης με προπονητή τον Γουρουφιδη Μίλτο.

Ο Κατσουλιδης μέλος της εθνικής ομάδας σε 2 πανευρωπαϊκά ενα νεων Πολωνία και ενα ισπανια εφήβων, Κατσιωρας μέλος τής εθνικής ομάδας 2 πανευρωπαϊκά νεων και εφήβων, οι Βαλκανιονικες Κίτσιου Σπυριδούλα,Κίτσιου Βάσια ,Μπούκλας,Κατσουλίδης,Κατσιώρας, και ο Γκογκακης 5ος πανευρωπαϊκός του συλλόγου WTF Ιωαννίνων Ζήκος.

Επίσης συμμετέχουν η Κουτρουμπη Κέλλυ πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο , Θεοδοσίου Γιώργος πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο, Θεοδοσίου Ηλίας πρωταθλητής Ελλάδας ,Κοβερης Άρης Πανελλήνιος πρωταθλητής, Κουτρουμπη Ελισάβετ πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας στο πάγκοσμιο πρωτάθλημα του 2018, όλοι αθλητές της Νέας Ιωνίας Αττικής με προπονητρια την Κακαρελη Ζωή. Συμμετέχουν επίσης σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη- Βόλο- Γιάννενα- Αθήνα -Αγρίνιο- Πρέβεζα- Παξοί- Μεσολόγγι. Την διοργάνωση την έχει αναλάβει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων Ζήκος με προπονητή τους πρωταθλητές Βασίλη Ζηκο και Λαμπρινή Ζηκου αλλά και ο μεγάλος δάσκαλος του συλλόγου που έφερε το taekwondo στα Ιωάννινα Οδυσσέας Ζηκος. Επίσης συμμετέχουν κι δύο άλλοι σύλλογοι από τα Γιάννενα .

Το camp θα διεξαχθεί με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο στις εγκαταστάσεις του WTF Ιωαννίνων. Οι προπονήσεις θα είναι χωρισμένες σε 2 τμήματα όπου θα κάνουν διπλές προπονήσεις καθημερινά».