24/04/2024

Νίκη για Αναστασάκου στο Hall of Champions

Νίκη για την αθλήτρια από τον σύλλογο της Καλλιθέας

Νίκη πέτυχε η αθλήτρια του Α.Σ Αγωγή Καλλιθέας στο πρόσφατο Hall of Champions. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Την Κυριακή 8/3/2020 ημέρα της γυναίκας η σχολή μας συμμετείχε στο Hall of champions-something wild με την αθλήτρια μας Αναστασάκου Νεφέλη. Η Νεφέλη εφαρμόζοντας απ την αρχή του αγώνα άριστα τη στρατηγική μας και μένοντας προσηλωμένη στο στόχο κατάφερε να επικρατήσει της αντιπάλου της με διακοπή απo τον γιατρό λόγω αιμορραγίας στη μύτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την αθλήτρια μας για την αυταπάρνηση,την συγκέντρωση και την πίστη που είχε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Επίσης να συγχαρώ τους γονείς της Eleni Jafesta και Parinio Anastassakos για την άριστη συνεργασία κ διευκόλυνση που παρείχαν στο απαιτητικό πρόγραμμα μας, όπως επίσης όλους τους αθλητές και αθλήτριες της σχολής μας, αλλά κ των άλλων σχολών που μας βοήθησαν στα sparring.

Ευχαριστούμε την αντίπαλη σχολή τον ωραίο κ δυνατό αγώνα. Ξεχωριστό όμως εξίσου σημαντικό ήταν κ το κομμάτι της συμπαράστασης απ το κοινό μας. Ήταν εξαιρετικοί όλοι τους με παλμό, θετική αύρα και πάνω απ όλα με ήθος.

Οι φωνές τους μας έδωσαν ώθηση και μας ανέβασαν στα ουράνια. Συγχαρητήρια στον διοργανωτή Αντρέα Καλυμνιο για την εξαιρετική βραδιά και τα πολύ δυνατά και συναρπαστικά παιχνίδια που απολαύσαμε κ στους διαιτητές κ κριτές για πολύ καλή δουλειά τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς-υποστηρικτές της σχολής μας Panagiotis Gatzelis Αποφράξεις Απολυμάνσεις, Vlachos Group, @ΕΚΟ Αποστολίδης, Θεοχαρης Ρουφας, Μπισκότα Δερμίσης, L’Ovelha Negra, Το Χασάπικο_Ξένος Γιώργος, όλοι τους κορυφαίοι επαγγελματίες στον κλάδο τους, διότι η συμβολή τους στην εξέλιξη κ καθιέρωση μας είναι μεγίστη.

Συνεχίζουμε βάζοντας συνεχώς νέους μεγάλους στόχους ως σύλλογος να γινόμαστε καλύτεροι ως αθλητές κ προπονητές, αλλά πάνω απ όλα παραμένοντας άνθρωποι με αρχές, ήθος και παιδεία κοινωνική κ αθλητική. Κοιτάμε μπροστά».