27/04/2024

Νίκες στην Ασία με καθοδηγητή τον Ουργκουντίνωφ

Πέτυχε το απόλυτο των νικών στην Κίνα

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου επέστρεψε από την Κίνα ο Βλαδίμηρος Ουργκουντίνωφ ο οποίος βρέθηκε εκεί έπειτα από την πρόσκληση ενός των ισχυρότερων συλλόγων της Κίνας στον οποίο γυμνάζονται και επαγγελματίες πυγμάχοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΜΑ:

«Η πρόσκληση αφορούσε την προετοιμασία, όχι της εθνικής τους ομάδας αυτή την φορά αλλά την προετοιμασία τεσσάρων επαγγελματιών αθλητών οι οποίοι θα συμμετείχαν σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της Κίνας.

Έτσι λοιπόν ο Βλαδίμηρος προετοίμασε το τελευταίο δίμηνο πριν την διοργάνωση τους τέσσερις αθλητές της ομάδα και επέστρεψε ‘’στεφανωμένος’’ στις 10 Νοεμβρίου μια ημέρα μετά την διοργάνωση.

Ποιο συγκεκριμένα δύο από τους αθλητές που προετοίμασε ο Βλαδίμηρος έπαιξαν αγώνα τεσσάρων γύρων και νίκησαν με Νοκ Άουτ, ο τρίτος έπαιξε 10 γύρους για τον τίτλο της WBC Ασίας, τον οποίο και κατέκτησε με νίκη στα σημεία και νίκησε στα σημεία ενώ ο τέταρτος αγώνα 12 γύρων για τον τίτλο WBO Ασίας τον οποίο και φόρεσε στο τέλος του αγώνα στη μέση του με νίκη στα σημεία. 

Έπειτα από την κατά 100% 100 επιτυχία του ο Βλαδίμηρος Ουργκουντίνωφ δικαίωσε πλήρως τόσους των εμπιστεύτηκαν με ένα ακόμη εισιτήριο να τον περιμένει στην Κίνα.

Έως τότε θα συνεχίσει να παραδίδει μαθήματα στο Άψιμον αλλά και σεμινάρια κατά τόπους στον Ελλαδικό χώρο».