20/04/2024

Με δύο μετάλλια ο Άθλος Κιλκίς από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai

Επιτυχίες και στο στυλ του Muay Thai για τον Κιλκισιακό σύλλογο

Στις 30/11. Και 1/12/2019  ημέρες  Σάββατο – Κυριακή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Muay Thai (Π.Ο.Μ.) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρωτάθλημα αυτό πραγματοποιήθηκε στο κλειστό στάδιο της Γλυφάδας  με την προσέλευση του κόσμου να είναι πολύ μεγάλη.  Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές από όλη την Ελλάδα με το επίπεδο να βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο και με αγώνες υψηλού θεάματος. Οι αθλητές μέσα από αυτό το πρωτάθλημα έχουν  την δυνατότητα να πάρουν μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και να ενταχθούν στην Εθνική Ομάδα.

Από το αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν:

1. Ανανιάδης Σίμος κατηγορία ανδρών  κιλά -60 όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

2. Πολιτσόπουλος Αγγελος  ηλικίας 2007 κιλά – 50  όπου κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών κατακτώντας την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο

Μέτα το πέρας του αγώνα ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Βοηθός προπονητής Μουτσάκης Αναστάσιος έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν φέρνοντας δύο πανελλήνιες διακρίσεις  στο Κιλκίς . 

Κλείνοντας ο προπονητής δήλωσε: Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Muay Thai που μετά την αναγνώριση του αθλήματος από την Γ.Γ.Α. , χρόνο με τον χρόνο γιγαντώνει την Ομοσπονδία μας».