25/04/2024

Μετάλλια και διακρίσεις στο G1 για τον Α.Σ Νέας Ιωνίας Αττικής

Κουτρουμπή και Θεοδοσίου κατοχύρωσαν τις θέσεις τους στην Εθνική ομάδα Ταεκβοντο

Μεγάλη επιτυχία για το Α. Σ. Νέας Ιωνίας Αττικής Kakareli team στο βαθμολογούμενο παγκόσμιο Πρωτάθλημα επίπεδου G1 Greece Open Taekwondo Tournament.  Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αθλητές του συλλόγου Νέας Ιωνίας Αττικής κατέκτησαν τρία χρυσά μετάλλια και δύο πέμπτες θέσεις σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις που γίνονται στην χώρα μας με συμμετοχή 830 αθλητών από 32 χώρες.

Αναλυτικά: Θεοδοσίου Γεώργιος χρυσό μετάλλιο στην κατ +78 Junior, Κουτρουμπή Καλλιοπη χρυσό μετάλλιο στην κατ-52, Junior Θεοδοσίου Ηλίας χρυσό μετάλλιο στην κατ έως – 41 κ Cadet 5η Θέση, Μαρης Μάριος Ελευθέριος μετά από τρεις αγώνες στην κατ – 59 Junior και τέλος Νικολάου Παναγιώτα πέμπτη θέση στην κατ-46 Junior.

Aξιζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές Θεοδοσίου Γεώργιος και Κουτρουμπή Καλλιοπη με αυτή την διάκριση τους κατοχύρωσαν την θέση τους στην Εθνική Ομάδα Εφήβων Νεανίδων το 2020.

Η προπονήτρια τους Κακαρέλη Ζωή δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα της ομάδας της η δουλειά που γίνεται στον σύλλογο φέρνει και αυτά τα αποτελέσματα».