28/03/2024

Μεγάλη συμμετοχή του Kinesis στο φεστιβάλ πολεμικών τεχνών

Στις 5 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Victoria πραγματοποιήθηκε φεστιβάλ πολεμικών τεχνών. Aναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του ειδικού Δημοτικού σχολείου Κιλκίς. Την προσπάθεια αυτή στήριξαν η Ελληνικήλληνική ομοσπονδία πολεμικών τεχνών και η Ελληνική ομοσπονδία αυτοάμυνας.

Το Kinesis συμμετείχε με πλήθος αθλητών που είχαν σημαντικές διακρίσεις. Από τις σπουδαιότερες ήταν του Κωνσταντίνου Θωμαΐδη ο οποίος αντιμετώπισε τον Βασίλη Καραντώνη από τη Θεσσαλονίκη σε αγώνα grappling με νίκη για τον Θωμαΐδη.

Επίσης η Κωνσταντίνα Καραμανλάκη που κέρδισε με πλειοψηφική απόφαση την αντίπαλό της σε αγώνα kick boxing. Ο Κωνσταντίνος Σοαντζογλου ο οποίος αγωνίστηκε στο στυλ του Kyodokyokushin , grappling και kick boxing όπου κατάφερε να αποσπάσει νίκες.

Ο προπονητής του Kinesis Fight Club Αντώνης Γιαννακίδης έμεινε πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του που διέπρεψαν μικροί και μεγάλοι.
Επόμενος στόχος για την ομάδα το διεθνής πρωτάθλημα στην στην Πολωνία το Νοέμβριο.

Το Octagon fighting θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της εκδήλωσης, το καφέ Bonjour, το αναψυκτήριο Λόφος, το κατάστημα αθλητικών ρούχων Panoramix, το παραδοσιακό οπωροπαντοπωλείο το Σταφύλι, τις ασφαλιστικές υπηρεσίες Interaction Ανανιάδης Κυριάκος, το κρεοπωλείο Αφοι Βούτσκογλου, το Barber Salon του Χάρη Πιπερίδη, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών Μαγλουσίδη, το γυμναστήριο Kinesis, τους Σαμαρείτες Κιλκίς και την Force1. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε στο ειδικό Δημοτικό σχολείο Κιλκίς».