24/04/2024

Ιαπετος Χανίων: Συμμετοχή στο «Moscow Wushu Stars»

Οι Χανιώτες αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο

Στο διεθνές Πρωτάθλημα «Moscow Wushu Stars» που διεξήχθη στην Μόσχα από τις 24/02 έως τις 28/02 συμμετείχε ο Α.Σ.Ιαπετός Χανίων έχοντας εκπρόσωπο τον Ιγνατιου Γιώργο στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας και συνοδό προπονητή τον Χριστουλάκη Γιώργο. Αναλυιτκά:

«Η διοργάνωση η οποία είναι μία από τις πιο αρτιότερες παγκοσμίως καθώς γίνεται σε στο μόνο στάδιο που υπάρχει και είναι αποκλειστικά για κινέζικα μαχητικά αθλήματα(εκτός Κίνας) και προσελκύει αθλητές από τις ισχυρές χώρες παραδοσιακά στο Sanda και στο Wu Shu λειτουργεί ως εισαγωγική διοργάνωση στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και για μία ακόμη φορά ήταν εντυπωσιακή.

Ο αθλητής του Συλλόγου μας έφτασε στα ημιτελικά στο Sanda στην κατηγορία 16 ετών -70 κιλά και κατέκτησε την τρίτη θέση,επίτευγμα ιδιαίτερα σημαντικό που καταδεικνύει την πρόοδο των αθλητών του Α.Σ.Ιαπετού Χανίων στο Sanda.

O προπονητής του συλλόγου συγχαίρει τον αθλητή του για την προσπάθεια και ευχαριστεί θερμά όλους τους υποστηρικτές του συλλόγου για την αμέριστη στήριξή τους στις αγωνιστικές προσπάθειες όλων των αθλητών του».