19/04/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Σε φουλ ρυθμούς η αγωνιστική ομάδα

O Aγρινιώτικος σύλλογος είναι στις επάλξεις

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας του Ηρακλή Αγρινίου της οποίας ηγείται ο Γιώργος Καψιμαλης. Αναλυτικά:

«Aπό την 1η Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν πάντα με το αυστηρό πρωτόκολλο της γενικής γραμματείας αθλητισμού όλα τα τμήματα του συλλόγου.Στον Ηρακλή Αγρινίου διδάσκονται τα αθλήματα της πυγμαχίας του Kick boxing, του Παγκρατιου(MMA) καθώς και Brazilian jiu-jitsu.

Σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ηρακλής Αγρινίου διαθέτει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την γενική γραμματεία αθλητισμού επίσης ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένος από την ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας την πανελλήνια ομοσπονδία Kick boxing την ελληνική ομοσπονδία Παγκράτιου αθλήματος και την ελληνική ομοσπονδία Ζίου Ζιτσου .

Μέλος επίσης της Gracie Network Europe Jiu-jitsu .Ο Ηρακλής Αγρινίου αυτή τη στιγμή διαθέτει αρκετούς αθλητές Α’ κατηγορίας στην πυγμαχία καθώς και στο kick Boxing και ΜΜΑ( Κρανης, Παπουτσής, Παπαδόπουλος Λιοκαυτος, Μαρης Διαμαντής.) και αρκετά ταλέντα πίσω απ’ αυτούς.

Στο σύλλογο επίσης εκτός του αγωνιστικού τμήματος λειτουργούν και παιδικά τμήματα αρχαρίων και καθαρά γυναικεία τμήματα πρωί απόγευμα και βράδυ.Ο Γιώργος Καψιμαλης εύχεται σε όλους τους αθλητές προπονητές διαιτητές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία για όλους πάνω απ’ όλα».