26/04/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Διέπρεψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατιου

Επιτυχίες για τον σύλλογο

Τρια χρυσά μετάλλια και δύο χάλκινα κατέκτησε ο Ηρακλής Αγρινίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατιου αθλήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μεγάλη επιτυχία για τον αγρινιωτικο σύλλογο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παγκρατιου αθλήματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στης 16/17/18 και 19 Φεβρουαρίου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος και της παγκόσμιας ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος.

Eκεί ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με τέσσερις αθλητές τους Καρανταλης χρηστος Λιάρος Χρήστος Σταθοχρηστοπουλος Δημήτρης και Βρανά Βασίλη οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό της οδηγίες του προπονητή τους Καψιμαλη Γεώργιου.

Oι αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου κατάφεραν να κατακτήσουν τρία χρυσά μετάλλια και δύο χάλκινα για την χώρα μας δύο χρυσά μετάλλια για τον Καρανταλη Xρηστο ένα στον πληρες αγών και ένα στο κάτω παγκράτιο χρυσό μετάλλιο για τον Λιάρο Χρήστο στον πλήρες αγών χάλκινο μετάλλιο για τον Σταθοχρηστοπουλο Δημήτρη στον πλήρες αγών χάλκινο μετάλλιο για τον Βρανά Βασίλη στον πλήρες αγών.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γεώργιος σε δηλώσεις του για της επυτιχιες των αθλητών του καθώς όπως δηλώνει όλοι τους αγωνιστικαν στον πλήρες αγών (που είναι το ποιο ολοκληρωμένο και το ποιο σκληρό σύστημα του Παγκρατίου αθλήματος ) απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους απ’ όλο τον κόσμο».