25/04/2024

Ηρακλής Αγρινίου: Διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Ηρακλή Αγρινίου Κατσικογιάννη Ιωάννη η κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ανακοίνωση Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Α κατηγορίας Ανδρών -Γυναικών  elite που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και φιλίας από 15 έως και 19 Δεκεμβρίου έλαβε μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου με δύο αθλητές τους Κατσικογιάννη Ιωάννη στα 57 κιλά και Τσαντοπουλο Σωτήρη στα 75 κιλά.

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Ηρακλή Αγρινίου Κατσικογιάννη Ιωάννη η κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο κορυφαίο πρωτάθλημα πυγμαχίας. Ο άλλος αθλητής του Ηρακλή Αγρινίου Τσαντοπουλος Σωτήρης στην πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα έκανε καλή εμφάνιση σε μια κατηγορία με είκοσι αθλητές.

Ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γεώργιος συγχαίρει τους αθλητές του τόσο για το ασημένιο μετάλλιο αλλά πιο πολύ για της αξιοπρεπείς εμφάνισης τους σε όλους τους αγώνες που έδωσαν πολλά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους αθλητές προπονητές για της εμφάνισης τους. Ο Γιώργος Καψιμαλης επίσης ευχαριστεί τον παλαίμαχο πρωταθλητή πυγμαχίας Κατσικογιάννη Παναγιώτη για την βοήθεια του και εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα:

Ebanie Bridges: Ζυγίστηκε η σεξοβόμβα της πυγμαχίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Πολωνός MMAer γρονθοκοπεί Youtuber κατά την διάρκεια συνέντευξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Mike Tyson: «Θα αναγκαστώ να επιστρέψω στο ρινγκ, αν πειράξει ο Canelo τον Μέσι»