29/03/2024

Διπλό σπάρινγκ για το Fight Club Patras

Στις 12 Νοεμβρίου ο Μαχητικός σύλλογος διοργάνωσε σπαρινγκ για τους αθλητές του Ταεκβοντο στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ανακοίνωση Fight Club Patras

Το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου ο Μαχητικός σύλλογος διοργάνωσε σπαρινγκ για τους αθλητές του Ταεκβοντο στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε λίγες μέρες.

Οι αθλητές έπαιξαν και αντάλλαξαν εμπειρίες με συναθλητές τους από άλλους συλλόγους.

Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους ΑΣ ΑΓΩΓΗ, ΑΣ FIGHT CLUB AGIAS, ΑΣ ΔΥΝΑΜΗ αλλά και τους προπονητές τους για την συμμετοχή τους αλλά και για το υπέροχο κλίμα κατά την διεξαγωγή αυτής της συνάντησης.

Οι αθλητές της Πυγμαχίας την ίδια ώρα βρέθηκαν στον ΑΣ ΜΙΛΩΝΑ και τον κύριο Πελεκούδα Ηλία για την διοργάνωση Sparing που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο νέο γυμναστήριο κόσμημα για το άθλημα της πυγμαχίας στην πόλη μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους σας, τέτοιες συναντήσεις πρέπει να καθιερωθούν πιο συχνά για να αποκτούν εμπειρίες οι νέοι αθλητές.

Η ομάδα του συλλόγου μας έλαβε μέρος με εννιά αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας Καραλη Άκη.

Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δυο αθλημάτων που συμμετείχαν στα σπαρινγκ, τέτοιες συναντήσεις τους πάνε ένα βήμα παρακάτω.