19/04/2024

Δέσποινα Σωκιανού: Μαύρη ζώνη και ένα dan για την αθλήτρια των Gerontis Fighter’s

Το πρώτο dan για την αθλήτρια των Gerontis Fighter’s

Το δίπλωμα μαύρης ζώνης ένα Dan παρέλαβε ακόμη μία αθλήτρια των Gerontis Fighter’s. Aναλυτικά:

 Η Δέσποινα Σωκιανού, αθλήτρια των Gerontis Fighter’s από την περιοχή του Αγίου Νικολάου προχωράει με σταθερά βήματα ολοένα και περισσότερο. Έχει μυηθεί στον κόσμο του αθλητισμού αρκετά έτη και ειδικότερα στο Taekwondo-itf, δίπλα στο πλευρό του κ. Γεροντή Ιωάννη Master με 7 Dan.
 

Με θετική ενέργεια και διάθεση έχει φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και τεχνικών γνώσεων στο κομμάτι των πολεμικών τεχνών καθώς πραγματοποιεί συχνές προπονήσεις στα απλά αλλά και στα αγωνιστικά τμήματα.

Μία άριστη οικογενειάρχης αλλά και αθλήτρια που κατάφερε να δώσει πολύωρη επιτυχημένη εξέταση για την απόκτηση του πρώτου της Dan. Χθες, αφού μεσολάβησε το απαιτούμενο χρονικό διάστημα παρέλαβε και το επίσημο δίπλωμα της από την αθλητική ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος.
 

Τέτοιοι θετικοί άνθρωποι του τόπου μας, δίνουν ένα καλό παράδειγμα σε μικρούς και μεγάλους να συνεχίζουν κάνοντας πέρα κάθε δυσκολία. Ελπίζουμε αυτά τα γεγονότα να δίνουν ένα ερέθισμα και ένα καλό κίνητρο σε όλους τους ανθρώπους που μένουν αδρανείς, γιατί σημασία σε κάθε ηλικία έχει η θέληση».