28/03/2024

Γ.Σ Ηρακλής: Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των ταλέντων

Διακρίθηκε ο Γ.Σ Ηρακλής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ Ηρακλής αναφορικά με την επιτυχία του συλλόγου σσε πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση αναφέρει: «Ενα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ηρακλής Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας από 17 έως και 20 Οκτωβρίου.

Ο Ηρακλής Αγρινίου και ο προπονητής του Καψιμάλης Γιώργος συμμετείχαν τελικά με δύο αθλητες (ήταν δηλωμένος και τρίτος αθλητής, ο Λαθύρης Γρηγόρης ο οποίος τελικά δεν αγωνιστικε λόγω το ότι δεν υπήρξε κατηγορία στα κιλά του).

Χάλκινο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Κεσίδη, κατηγορία 80 κιλά Παίδων, κάνοντας οριακή ήττα στον ημιτελικό από τον πρωταθλητή της κατηγορίας 2019 και 2018.

Πολύ καλή εμφάνιση και για τον αθλητή Παναγιωτίδη Γιάννη στην κατηγορία 63 κιλών Παίδων που δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια, καθώς ηττήθηκε στους προημιτελικούς και αυτός από τον αθλητή που κατέκτησε το πρωτάθλημα φέτος στην κατηγορία αυτή.

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου, Καψιμάλης Γεώργιος τόσο για τις θέσεις των αθλητών στο πρωτάθλημα, αλλά και για την υψηλή τους απόδοση αν και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα φέτος με πολλές συμμετοχές και ανταγωνισμό«.