20/04/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Διάκριση για Κουκουλέτσο

Διάκριση για Κουκουλέτσο σε διεθνές επίπεδο.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας. Διαβάστε: «Παγκόσμια τιμητική διάκριση στο Taekwondo για τον προπονητή Κουλουλέτσο Βάιο από την Kukkiwon. Τα αρχηγείο του Ταεκβοντό με εδρα την Σεούλ της Κορέας τιμάει και θα βραβεύσει τους 50 Top masters του Κόσμου για το έτος 2019.

Η Εκδήλωση θα γίνει απο 7-10 Δεκεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Intercontinental στην Σεούλ και στις εγκαταστάσεις της Kukkiwon.

Μεγάλη τιμητική διάκριση για τον προπονητή κ. Κουκουλέτσο Βάιο ως επίσημος εξεταστής της Kukkiwon για την Ελλάδα και την Ευρώπη , η Kukkiwon θα τον βράβευση για την προσφορά του και ανάπτυξη του Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Στην Σεούλ της Κορέας βρίσκεται από την Τρίτη ο προπονητής του Ταεκβοντό κ. Κουλουλετσος Βάϊος ύστερα από πρόσκληση από το αρχηγείο του Ταεκβοντό της Kukkiwon ανάμεσα στους 50 Top Masters Top Ranked KMS Do-jang.

Είναι μια μεγάλη διάκριση και αναγνώριση της δουλειάς μου εδώ και 30 χρόνια διδασκαλίας, αλλά και ανάπτυξη του Ολυμπιακού Αθλήματος Ταεκβοντό τόσο στην στην Ελλάδα και στην πόλη της Καρδίτσας, του νομού μας αλλά και παγκοσμίως.

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της Kukkiwon για την πρόσκληση για να παρευρεθώ στην Σεούλ ανάμεσα στους 50 Top masters του Ταεκβοντό«.