29/03/2024

Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας: Βραβεύσεις για τους αθλητές του συλλόγου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας για τη βράβευση αθλητών του.

Αναλυτικά: «Ο Δήμος Καρδίτσας & το ΔΟΠΑΚ  βράβευσε τους διακριθέντες συλλόγου, προπονητές & αθλητές-τριες της πόλης μας για το έτος 2019.

Ακόμη μια φορά το Ταεκβοντό έλαμψε  στην πόλη της Καρδίτσας από τους αθλητές-τριες του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και να βραβεύονται από την  Δημοτική Αρχή της πόλης.  

Βραβεύτηκαν οι αθλητές-τριεςγια την διάκρισή τους οι κάτωθι:
ΛΥΡΙΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΉ,  ΜΠΟΛΤΣΉ ΑΤΡΤΕΜΙΣ, ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΕΥΤΥΧΊΑ,  ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΑΠΌΣΤΟΛΟΣ, ΝΤΙΛΙΑΣ ΝΙΚΌΛΑΟΣ , ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΊΝΗ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ  & ΑΔΑΜΌΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΊΑ. 

Το  Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει και ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή της πόλης για την βράβευση των αθλητών-τριών του συλλόγου καθώς και  τους διακριθέντες αθλητές-τριες που μας κάνουν περήφανος με την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις σε κάθε αθλητική διοργάνωση τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή   κ. Κουλουλετσο Βάϊο για την τριακονταετή παρουσία του Ολυμπιακού Αθλήματος  Ταεκβοντό στον Νομό μας και στην πόλη της Καρδίτσας για την ποιοτική δουλειά που κάνει και για της  συνεχής διακρίσεις«.