20/04/2024

Α.Σ Τόλμη Κιλκίς: Διακρίσεις στο Ωραιόκαστρο

Διακρίσεις πέτυχε ο σύλλογος Α.Σ Τόλμη Κιλκίς.

Διαβάστε αναλυτικά για την πρόσφατη αγωνιστική δραστηριότητα του Α.Σ Τόλμη Κιλκίς. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανέφερε στην τοποθέτησή του: «Το 3ο προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo do WT Kyorugi αγωνιστικό και Poomsae τεχνικό διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στις 1,2 και 3 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος της Ένωσης και του προέδρου είναι μετά από τα 3 προκριματικά στο 2019, η συγκρότηση και στελέχωση ομάδας της Ένωσης Β. Ελλάδος. ( ΕΤΑΒΕ ).

Με την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τις διακρίσεις ( μετάλλιο ) από την ΕΤΑΒΕ , από πανελλήνιες και μεγαλύτερες διακρίσεις σου δίνεται η δυνατότητα να γίνεις μέλος του κλιμακίου.

Το κλιμάκιο έχει σημαντικό ρόλο διότι εκτός των έξτρα προπονήσεων θα συμμετέχεις και σε διοργανώσεις εκτός Ελλάδας με την ευθύνη της Ένωσης, με σκοπό την αναβάθμιση και βελτίωση ταυτόχρονα της αγωνιστικής ικανότητας.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 14 αθλητές-ριες, κατακτώντας 4 χρυσά, 2 αργυρά, 4 χάλκινα μετάλλια και 2 πέμπτες θέσεις.

Χρυσό μετάλλιο
Παπουτσής Αθανάσιος, Δαδούπης Φώτιος, Κεμεντσετσίδης Παναγιώτης, Ταξιάρχη Σοφία.

Αργυρό μετάλλιο
Φουλεδάκη Μαρία, Κωνσταντινίδου Μαρία.

Χάλκινο μετάλλιο
Αναστασιάδης Σεβαστιανός, Ντίτουρας Δημήτριος, Νικολαϊδης Ιωάννης, Σκαρλάτος Χρήστος.

5η θέση
Κερεμίδου Ευσταθία, Γιαχασίδου Ευτυχία

Οι διακρίσεις έρχονται μετά από πολύ δουλειά, συνεχή άσκηση με σωστή υποδομή και διεκδίκηση. Ο κάθε αγώνας με νίκη ή χωρίς είναι σημαντικός για το αύριο. Μέσα από την φράση ΄Η νίκη πρέπει να σε ανησυχεί και η ήττα να σε πεισμώνει΄ απορρέει το τι θα κάνεις αύριο.

Ο στόχος πρέπει να ενισχύεται καθημερινά με θυσίες καλή ψυχολογία, καλή φυσική κατάσταση και σωστή τεχνική κατάρτιση με υποδομή η οποία θα σε στηρίξει στην όποια αναμέτρηση και όποιου επιπέδου.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες του συλλόγου, ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν πάντα με θετικά αποτελέσματα«.