26/04/2024

Α.Σ. Καράτε Οδυσσέας: Εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων με εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του Καράτε Οδυσσέας.

Δελτίο Τύπου Αθλητικού Συλλόγου Καράτε Οδυσσέας

Ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων κορασίδων με εξαιρετικές εμφανίσεις από τους αθλητές του συλλόγου μας.

Ο σύλλογος μας κατέκτησε: 6 🥇 3 🥈και 7 🥉 σε κατα και κουμιτε και για άλλη μια φορά κατατάχτηκε στους κορυφαίους συλλόγους πανελληνίως.

  • Χρυσά 🥇: Κόκκινης Μάξιμος, Σουρα Βασιλική, Μωραΐτης Διαμαντης, Βασιλειου Ευθυμία, Σουρα Ιωάννα, Ζερβου Ελενα.
  • Αργυρά 🥈: Παπαχρηστου Ευγενία, Πιλάτος Ανδρέας, Τσετσου Δέσποινα.
  • Χάλκινα 🥉: Αγγελοπουλου Φρινη, Κάκαλη Μελιτινη, Μαιράγκα Ζέτα, Καραμιχάλης Παναγιώτης, Λαμπάδα Δανάη, Λιάκου Αλεξάνδρα, Δημητροπουλος Μαρίνος.

Ιδιαίτερα θέλουμε να συγχαρούμε την αθλήτρια μας Ζερβου Ελενα η οποία είναι η τριτη αθλήτρια στην ιστορία του συλλόγου μας που ολοκληρώνει την κατηγορία Κατα κορασίδων με ΧΡΥΣΑ μετάλλια ΜΟΝΟ since day one:

 (2015🥇, 2016🥇, 2017🥇 2018 🥇, 2019🥇, 2020 ❌ λόγω πανδημίας, 2021🥇 2022🥇 2023🥇)

Αξίζει να αναφέρουμε οτι η Ελενα ειναι η μοναδικη αθλήτρια στην κατηγορία της που τερμάτισε εκτός απο τον τελικό, και στους προηγούμενους γύρους πρώτη…!!! Της ευχόμαστε αντίστοιχη συνεχεια και στην κατηγορία Εφήβων Νεανίδων

Θερμά συγχαρητήρια και στους αθλητες/τριες μας, Θεοχαρη Ιωάννα και Παναγιωτα, Αγγελοπουλου Μενια, Κουρετα Βασίλη, Στερτσο Βασίλη, Δημητροπουλο Απόστολο, Σέρβο Ευαγγελο, Τζανή Αρετή, Ελευθέριου Δημήτρη, Μεστρο Γιάννη, Σταματόπουλου Στεφανια, Μακατουνακη Χάρη για τος πολυ δυνατές εμφανισεις τους!

Ευχαριστούμε τους γονεις για την συνεργασία και την εμπιστοσυνη τους. Συνεχίζουμε με αγάπη κ σεβασμο απέναντι στους αθλητες και τις οικογένειες τους. 🙏❤️