24/04/2024

Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένης: Χάλκινο μετάλλιο ο Βύρωνας Λέκα

Άλλο ένα μετάλλιο για τον Θεαγένη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

Χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο κατέκτησε ο μαχητής του Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένη. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Δεύτερη ημέρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικων της ΕΛ.Ο.Τ στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης και η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ Θεαγένη κατάφερε να πετύχει το 100% αφού με την συμμετοχή ενός αθλητή μας κατακτήσαμε ένα χάλκινο μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών.

Συγκεκριμένα ο αθλητής μας Βύρωνας Λέκα έπειτα απο δύο νικηφόρους αγώνες με διαφορά πόντων στον πρώτο αγώνα και με τεχνικό νόκ άουτ στον δεύτερο αγώνα, μπήκε εύκολα στα μετάλλια αποδεικνύοντας το υψηλό επιπεδό του στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών αλλά δυστυχώς ένα αναπνευστικό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο μήνα δεν τον άφησε να συνεχίσει στον ημιτελικό δίνοντας στον αντίπαλο του την νίκη άνευ αγώνα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ Θεαγένη δίνει θερμά συγχαρητήρια στον Βύρωνα Λέκα για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου καθώς και στον προπονητή του κ. Γιώργο Τάγκα και τους ευχόμαστε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στο μέλλον χωρίς τραυματισμούς».