19/04/2024

Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένης: Ένα μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων

Ασημένιο μετάλλιο για τον σύλλογο

Ένα ασημένιο  μετάλλιο για τον Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  Νέων κάτω των 21 ετών  στην πολύ δύσκολη Ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών. Αναλυτικά:

«Το ασημένιο  μετάλλιο κέρδισε ο αθλητής του συλλόγου μας Βύρωνας Λέκα στην πρώτη του συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U21 όπου ήταν και o μικρότερος ηλικιακά

Έπειτα από τέσσερις δυνατούς αγώνες ο Βύρωνας κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών έχοντας πολλές ελπίδες με αυτή του την επιτυχία να στελεχώσει την Εθνική Ομάδα Νέων U21.

Ο αθλητής του συλλόγου μας το 2019 έκανε μια τρομερή αγωνιστική πορεία αφού κατάφερε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.Έπειτα στο Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο πρωτάθλημα επιπέδου G1 στην Χαλκίδα κατάφερε πάλι να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο!!!

Οι βαθμοί που έχει μαζέψει του έχουν δώσει το δικαίωμα να είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Βουλγαρία καθώς επίσης με την σημερινή του επιτυχία σε συνδυασμό με τους βαθμούς που έχει ήδη κερδίσει του δίνει πολλές ελπίδες να συμμετάσχει και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων κάτω των 21 ετών.

Το Διοικητικο Συμβούλιο και ο προπονητής του συλλόγου μας κ. Γιώργος Τάγκας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια τους και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες».