29/03/2024

Α.Σ Θησέας: 36 μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kickboxing

Πολλά μετάλλια και διακρίσεις για τον σύλλογο του Νίκου Κακαρέλη

Μια μεγάλη διοργάνωση που κλείνει την αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της, το πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing της ΠΟΚ. Aναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νίας.

«Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 2.300 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με 24 καινούργιους αθλητές και συνολικά 44 κατηγορίες και καταφέραμε να είμαστε στους κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδας κερδίζοντας 36 μετάλλια στις κατηγορίες Low kicks- kick- Full Contact- KL – LC.

Αρκετοί αθλητές μας αγωνίστηκαν στις κατηγορίες του ρινγκ και Αρκετοί στις κατηγορίες των ταταμι. Οι αθλητές μας από το 2019 δεν είχαν καμία επαφή με αγώνες και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή.

Ο ΑΣ Θησέας ήταν και ο μοναδικός σύλλογος από το νόμο Αιτ/Νιας που συμμετείχε στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing κατακτώντας 36 μετάλλια:

9 χρυσά

15 ασημένια

12 χάλκινα

Αρκετοί αθλητές του συλλόγου μας πήραν το εισιτήριο για την εθνική ομάδα kick boxing για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ιρλανδία αλλά και κάποιοι κατάφεραν να πάρουν μόρια για τα πανεπιστήμια.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους όποιο και αν ήταν το αποτέλεσμα. Το Δ.Σ ευχαριστεί πολύ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους σε όλη την προσπάθεια και συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρελη Νίκο».