19/04/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Χάλκινο μετάλλιο στο G1 η Μπιτσικώκου

Η αθλήτρια του Νίκου Κακαρέλη συνεχίζει τις...υψηλές πτήσεις

Σερί επιτυχιών για την αθλήτρια του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας Δήμητρας Μπιτσικώκου. Αναλυτικά:

«Την πέμπτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια του Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας Δήμητρα Μπιτσικώκου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων taekwondo πριν λίγες εβδομάδες μετά από δύο αγώνες.

Η αθλήτρια με προπονητή στο Πανευρωπαϊκό τον Κακαρελη Νίκο έκανε για μια ακόμη χρονιά άλλη μια μεγάλη επιτυχία παίζοντας με πρόβλημα τραυματισμού. Η Δήμητρα εκτός ότι πήρε τα μόρια για όποια πανεπιστήμια θέλει, κατέκτησε και τους βαθμούς για να είναι και την επόμενη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Στις 19 Οκτωβρίου αγωνίστηκε και στο βαθμολογουμενο πρωτάθλημα G1 ώστε να πάρει κι άλλους βαθμούς για να είναι για τρίτη χρονιά στην εθνική ομάδα στην κατηγορία των-63 κιλών , όπου τα κατάφερε μετά την πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας κατέκτησε μετά από τρεις αγώνες το χάλκινο μετάλλιο αν και είχε πρόβλημα με τον τραυματισμό της σε όλη την διάρκεια των αγώνων, χάνοντας οριακά την είσοδο της στον τελικό.

Ο στόχος για το δίδυμο των επιτυχιών μαθήτριας και δασκάλου πέτυχε, αφού η αθλήτρια εξασφάλισε για τρίτη χρονιά την είσοδο της στην εθνική ομάδα. Η Μπιτσικωκου θα είναι και η μοναδική αθλήτρια στην εθνική ομάδα με βαθμολογία από την πόλη μας στην εθνική ομάδα για το 2020.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε 14 G1 – G4 (πανευρωπαϊκά)- G2 βαθμολογουμενα πρωταθλήματα και μετράει 11 διακρίσεις με μετάλλια. Το ΔΣ συγχαίρει την Μπιτσικωκου και τον προπονητή της Κακαρελη Νίκο για τις μεγάλες διακρίσεις που έφεραν στην πόλη μας,όπως και τους ανθρώπους που στηρίζουν την αθλήτρια, την οικογένειά της , το κέντρο Υγείας Καστοριάς και τον Δήμο Αγρινίου».