28/03/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Σάρωσε στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο

Eπιτυχίες σε διεθνές επίπεδο

Ο Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας σάρωσε σε ένα ακόμα διεθνές  μίτινγκ ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της γενικής κατάτακης στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο που συμμετείχαν 1500 αθλητές από 30 χώρες και 250 σύλλογοι από όλη την Ευρώπη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«O Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιαςκατέκτησε την δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης με συγκομιδή 15 χρυσών μεταλλίων- 4 ασημενιων και 12 χάλκινων δείχνοντας ότι ο σύλλογος κάνει εξαιρετική δουλειά στα παιδικά του τμήματα.

Ο σύλλογος σε μια ακόμη μεγάλη διεθνής διοργάνωση που έγινε στο Νις της Σερβίας το Σάββατο κατάφερε να φερει εξαιρετικα αποτελέσματα κατω απο την καθοδήγηση του προπονητή Κακαρελη Νίκο. Οι αθλητές μετά από δύσκολους αγώνες κατάφεραν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα κατακτώντας την 2η θέση σε όλες τις ηλικίες, την 3η θέση στις κατηγορίες Α κάτω των 12 ετών και την 3η θέση στις Β κατηγορίες.

15 χρυσά

Τέσσερα ασημένια

12 χάλκινα

Οι αθλητές σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση με την καθοδήγηση του προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο κατάφεραν να ανέβουν στις 3 κορυφαίους συλλόγους της γενικής κατάταξης ανάμεσα σε 250 συλλόγους από όλη την Ευρώπη, ανεβάζοντας το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά στο βάθρο των κορυφαίων.
Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές μας αλλά και στους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους σε κάθε αγώνα».