26/04/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Με 240 αθλητές στο Αγρίνιο!

Πολυπληθης αποστολή στο Αγρίνιο

Δυναμική παρουσία με 240 αθλητές ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας στην φιλική συνάντηση στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας συμμετείχε με 240 αθλητές στην φιλική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο με συμμετοχή 500 αθλητών, 21 συλλόγων και πάνω από 1200 επισκέπτες.

Την διοργάνωση παρακολουθησε και ο ιδρυτής και δάσκαλος του συλλόγου Κακαρελης Αλέξιος όπου έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την στήριξη των συλλόγων και των γονέων όπου βρέθηκαν στο στάδιο του Αγρινίου.

Οι μικροί αθλητές του συλλόγου έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον τους ανήκει, παίζοντας εξαιρετικά και δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται στα μικρά τμήματα από τον προπονητή του συλλόγου Κακαρελη Νίκο.

Ο ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας εδώ και 35 χρονια είναι ο μοναδικός σύλλογος με πρωταθλητές και αθλητές που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες taekwondo από το νομό. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα είναι υψηλού επιπέδου και γι’αυτο κάθε χρόνο έχει αθλητές στις εθνικές ομάδες . Οι μικροί αθλητές του συλλόγου πήραν την 1η τους εμπειρία με το αγωνιστικό taekwondo.

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους όσο και τους γονείς για την στήριξη τους και την υπομονή τους κατά την διάρκεια των αγώνων».