16/04/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας: Με επιτυχία οι εξετάσεις ζωνών

Mε επιτυχία οι εξετάσεις στον σύλλογο πριν το Lockdown (ΦΩΤΟ)

Λίγο πριν το lock down η ομάδα του Νίκου Κακαρέλη διοργάνωσε εξετάσεις ζωνών που στέφθηκαν με επιτυχία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι εξετάσεις ζωνών του Α.Σ Θησέα Αιτ/Νιας λίγο πριν το lock down. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική εμφάνιση που είχαν στις εξετάσεις ζωνών.

Αν και ο χρόνος προετοιμασίας ήταν μικρός τα πήγαν εξαιρετικά. Πολλά συγχαρητήρια και στις άσπρες ζώνες όπου ήταν εξαιρετικές μέσα σε λίγο χρόνο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άψογους εξεταστές Γιώργο Ανδριανό και Mίλτο Πάνο οι οποίοι πέρα από φίλοι και συνεργάτες , έκαναν μια πολύ καλή εξέταση στους αθλητές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές μου Δήμητρα Μπιτσικώκου, Φαίη Καλτσή, Παναγιώτη Κακαρούνα που ήρθαν να βοηθήσουν στις εξετάσεις. Θα ήθελα να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας στηρίζουν όλο αυτόν τον καιρό να μείνουμε δυνατοί.

Η εμπιστοσύνη σας είναι σημαντικό για εμάς. Εύχομαι όλο αυτό να περάσει γρήγορα και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί.  Υπομονή σε όλους και να δώσετε συγχαρητήρια κι ένα φιλί στα παιδιά σας από τον δάσκαλο τούς. Εμείς θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις που θα έχουμε για την επανέναρξη των προπονήσεων. Α.Σ Θησέας Αιτ/Νιας μία μεγάλη οικογένεια».

Δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό από τις εξετάσεις:

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εξαιρετική εμφάνιση που είχαν στις εξετάσεις ζωνών!!!! Αν και ο…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Κακαρελης στις Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2020