26/04/2024

Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας: Επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο U21

Επιτυχίες για τον σύλλογο

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo συμμετείχε ο Α.Σ Θησέας Αιτ/νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο με δύο αθλήτριες, την Μπιτσικωκου Δήμητρα και την Μεσυνδιανου Ρωμαλέα όπου κατέκτησε δύο μετάλλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στις ολυμπιακές κατηγορίες Νέων γυναικών και κατάφεραν να διακριθούν και οι δύο. Η Μεσυνδιανου Ρωμαλέα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μετά από τέσσερις αγώνες κερδίζοντας δύσκολες αθλήτριες και μέλη εθνικής ομάδας με εκπληκτική εμφάνιση, παρόλο την μεγάλη αποχή που είχε από αγώνες.

Η Ρεα που είναι τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος έδειξε ότι είναι από τις κορυφαίες αθλήτριες στην ολυμπιακή κατηγορία. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Μπιτσικωκου Δημητρα στην ολυμπιακή κατηγορία των-67 κιλών αν και αγωνίζεται σε άλλη κατηγορία όπου εδώ και τρία χρόνια έχει σαρώσει όλα τα μετάλλια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Δήμητρα είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και έχει κερδίσει μετάλλια σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που έχει αγωνιστεί. Και οι δύο αθλήτριες έχουν από δύο Πανευρωπαϊκές διακρίσεις στην κατοχή τους και πλέον κυνηγούν το για μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το ΔΣ συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή τους Κακαρελη Νίκο για τις μεγάλες επιτυχίες που χάρισαν στον σύλλογο και την πόλη μας».