20/04/2024

Α.Σ Θεαγένης: Πανευρωπαϊκά μετάλλια για Μπαϊραμίδη και Ψαρρό

Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο από την Καλλιθέα

Για την τεράστια επιτυχία των Φώτη Μπαϊραμίδη και Αριστείδη Νικόλαου Ψαρρού αναφέρεται στο νέο δελτίο τύπου ο σύλλογος του Θεαγένη, καθώς οι αθλητές του επέστρεψαν από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Εσθονίας, με δύο μετάλλια. Αναλυτικά:

«Όταν τα κοινά όνειρα που κάνεις με  τους αθλητές σου παίρνουν σάρκα και  οστά και οι κόποι πολλών ετών, συνεχής  προσπάθειας ανταμείβονται, νιώθεις ένα αίσθημα πληρότητας  και περηφάνιας που επιβεβαιώνει το  μότο του συλλόγου μας «Ονειρέψου. Πίστεψε το. Πραγματοποίησε το γιατί Μπορείς» 

Οι αθλητές του συλλόγου μας Α.Σ Καλλιθέας Θεαγένη Φώτης  Μπαιραμίδης και Αριστείδης Νικόλαος  Ψαρρός και το ονειρεύτηκαν και το πίστεψαν και προφανώς το πραγματοποίησαν αφού στο Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Τάε Κβο Ντο στο Ταλίν της Εσθονίας που διεξήχθη στις 24-27 Αυγούστου 2021 στην ηλικιακή κατηγορία Παίδων επέστρεψαν με τον τίτλο του Ασημένιου και Χάλκινου Πρωταθλητή  Ευρώπης αντίστοιχα.

Η τεράστια αυτή επιτυχία για το σύλλογο μας είναι μάλλον μοναδική και στα χρονικά της Εθνικής Ομάδας Παίδων διότι δύο αθλητές από τον ίδιο  σύλλογο να κατακτούν Πανευρωπαϊκά  μετάλλια είναι εξαιρετικά δύσκολο επίτευγμα και στην προκειμένη περίπτωση με επιφύλαξη θεωρούμε ότι είμαστε ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που το έχει καταφέρει.

Οι θυσίες των αθλητών μας όλα αυτά  τα χρόνια με καθημερινές   προπονήσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε βαθμολογούμενα πρωταθλήματα επιπέδου G1, φιλικές αγωνιστικές συναντήσεις με άλλους συλλόγους, και καλοκαιρινές προπονητικές προετοιμασίες, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα και οι αθλητές μας εκτός από το πανευρωπαϊκό μετάλλιο τους. κατάφεραν να κατακτήσουν και 40% μοριοδότηση για την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ και 20% μοριοδότηση  σε οποιαδήποτε Πανεπιστήμιο επιθυμούν.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του  συλλόγου μας συγχαίρει της οικογένειες των αθλητών μας για την στήριξη που προσφέρουν στα παιδιά τους όλα αυτά τα χρόνια στον δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού  και ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον προπονητή μας κ. Γιώργο Τάγκα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει με το να εμπνέει και να καθοδηγεί τους αθλητές μας σε τόσο μεγάλες διακρίσεις».