25/04/2024

Α.Σ Θεαγένης Καλλιθέας: Έξι μετάλλια στους αγώνες Πανελληνίου πρωταθλήματος

Σημαντική συγκομιδή μεταλλίων για τον σύλλογο

Ένα δύσκολο τετραήμερο με τους αθλητές του συλλόγου Α.Σ Θεαγένη Καλλιθέας να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Προκριματικό Παίδων/Κορασίδων και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που διεξήχθη στην όμορφη πόλη της Χαλκίδας έλαβε τέλος έπειτα από δυνατές μάχες με αρκετές έντονες στιγμές. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο απολογισμός για τον σύλλογο μας ήταν συνολικά έξι μετάλλια και μια απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωταθλήμα Εφήβων/Νεανίδων με την Εθνική Ομάδα Ταε Κβο Ντο με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής του συλλόγου μας Φώτης Μπαιραμίδης.

Μετάλλια κατέκτησαν οι εξείς αθλητές: Φώτης Μπαιραμίδης Άριστείδης Νικόλαος Ψαρρός Ηλίας Θεοδοσίου Γιώργος Σιδηρόπουλος Ιωάννα Αντωνάτου Εριέτα Μπέρμπερη 5η Θέση κατέκτησαν οι αθλητές του συλλόγου μας : Χριστόφορος Μαραντίδης Παναγιώτης Μουρκοβίτης.

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές: Γιώργος Μισόβγιλος Δανάη Γρίδα Ανίσα Ντινάι Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εμφάνιση τους και τους προτρέπουμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με αμείωτη ένταση ώστε κάποια στιγμή να κατακτήσουν τους στόχους τους».