27/04/2024

Έτσι δένουν τα χέρια τους στο UFC

Μέσω του Κωνσταντίνου Σπάντσιου ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο.


Διαβάστε αναλυτικά: Ένα μοναδικό αποκλειστικό βίντεο από τον Σπάντσιο Κωνσταντίνο αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο κοινό σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, τον επαγγελματικό τρόπο δεσίματος των χεριών από τον κορυφαίο cutman του πλανήτη και του UFC, Joe «The Irishman» Clifford!

Εδώ να σημειώσουμε ότι το δέσιμο είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του UFC το οποίο υπόκεινται στους Ενιαίους Κανονισμούς Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA).

Οι Ενιαίοι Κανονισμοί Μικτών Πολεμικών Τεχνών αποσκοπούν στην παροχή ενός σαφούς συστήματος κανόνων οι οποίοι διέπουν τον επαγγελματικό ανταγωνισμό MMA, σε συνέπεια με όλες τις δικαιοδοσίες διαφόρων αθλητικών επιτροπών και άλλων ρυθμιστικών φορέων ανα τον πλανήτη.

Το πλαίσιο των Ενιαίων Κανονισμών Μικτών Πολεμικών Τεχνών προτάθηκε και συμφωνήθηκε από διάφορες αθλητικές επιτροπές στη δεκαετία του 2000 και υιοθετήθηκε ομόφωνα από την Ένωση Επιτροπών Πυγμαχίας (Association of Boxing Commissions ABC) στις 30 Ιουλίου το 2009.

Το UFC υιοθέτησε τους Ενιαίους Κανονισμούς Μικτών Πολεμικών Τεχνών τον Νοέμβριο του 2000. Οι κανόνες αυτοί συμβάλλουν στην εξασφάλιση της ασφαλείας των αθλητών και του θεμιτού ανταγωνισμού, παρέχοντας ένα σύνολο κανόνων για το άθλημα, κάτι το οποίο έλειπε τις πρώιμες ημέρες από τις μικτές πολεμικές τέχνες.

Όλοι οι αγώνες του UFC διέπονται από την πλήρη τήρηση των διατάξεων που ορίζονται στους Ενιαίους Κανονισμούς Μικτών Πολεμικών Τεχνών.

Το UFC συνεχίζει να στηρίζει τις αθλητικές επιτροπές, καθώς εργάζονται συνεχώς πάνω στην αναβάθμιση και βελτίωση του ΜΜΑ. Απολαύστε τον μοναδικό τρόπο δεσίματος του Joe Clifford και για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή ερώτηση ο Κωνσταντίνος είναι στη διάθεση σας στα: Facebook: Constantine Spantsios Instagram: Constantine Spantsios.