29/03/2024

Αθλος Κιλκίς: Παρόν στην τηλεδιάσκεψη με τον Λευτέρη Αυγενάκη για το μέλλον του αθλητισμού

Τις απόψεις του κατέθεσε ο σύλλογος στην πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με θέμα το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα

Το παρόν έδωσε ο Κιλκισιακός σύλλογος που κατέθεσε τις απόψεις του. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τέσσερις έως σήμερα τηλεδιασκέψεις του Υφυπουργείου Πολιτισμού (με αρμοδιότητα για τον αθλητισμό) παρακολούθησαν μέχρι σήμερα ως εκπρόσωποι του αθλητικού συλλόγου της πόλης μας ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ οι κ. κ. Τ.Μουτσάκης – Πρόεδρος Δ.Σ. και Κ.Πουντζουκίδης – Προπονητής.

Στον διαδικτυακό διάλογο «Αθλητισμός 2021 – Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση» που επιτυχημένα διοργανώνει η ΓΓΑ και τον οποίο συντονίζει προσωπικά και υποδειγματικά ο Υφυπουργός ΑΘλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης γίνεται ουσιαστικός διάλογος και κατατίθενται τεκμηριωμένες προτάσεις και απόψεις οι οποίες αφορούν το πριν, το τώρα και το αύριο του αθλητισμού σε επίπεδο χώρας. Για αυτό και η ομάδα της ΓΓΑ που διαχειρίζεται το όλο εγχείρημα έχει προβεί και σε τέταρτη τηλεδιάσκεψη γιατί υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από αθλητικά σωματεία όλης της Ελλάδας να λάβουν μέρος και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να καταθέσουν τις προτάσεις τους απευθείας προς τον αρμόδιο κυβερνητικό αξιωματούχο που έχει επιφορτισθεί με την αρμοδιότητα του αθλητισμού.
Του Υπουργού κ. Αυγενάκη ο οποίος κάνει ένα ουσιαστικό νοικοκύρεμα στον αθλητικό χώρο με την προωθούμενη μεταρρύθμιση σε όλα τα αθλήματα είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχνικό τομέα και σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας.

Oι εκπρόσωποι του Άθλος Κιλκίς κατέθεσαν τις απόψεις τους και τονίζουν ότι η πρωτοβουλία αυτή της Ελληνικής Πολιτείας πέραν του ότι γίνεται για πρώτη φορά είναι προς την σωστή κατεύθυνση γεγονός που πρέπει να πιστωθεί στα θετικά τόσο της ηγεσίας του αθλητισμού αλλά και της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού  γενικότερα.

Εκφράζουν δε τα συγχαρητήρια τους και θεωρούν ότι ο δίαυλος επικοινωνίας που εγκαινιάσθηκε εν μέσω πανδημίας έστω και εξ’ αποστάσεως μεταξύ της Πολιτείας και των αθλητικών σωματείων θα συνεχισθεί και την επ’ αύριο της πανδημίας όταν επιστρέψει η ζωή μας στην κανονικότητα».