20/04/2024

Αθλητικός όμιλος Τζούντο Αλίμου (Southern Judo Academy): Σάρωσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Λουτράκι

Ο σύλλογος βγήκε 3ος στην γενική κατάταξη του Πανελλήνιου πρωταθλήματος στους παίδες Β’.

Σημαντικές επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Λουτρακίου για τον σύλλλογο από τον Άλιμο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Β’-Α’ που διεξήχθη στις 20-21 Νοεμβρίου 2021. Aναλυτικά όσα δήλωσε ο  Τάκης Βακατάσης.

«Αισθάνομαι Υπερήφανος για όλα τα παιδιά μου. Αγωνίστηκαν με ψυχή και τα δώσανε όλα πάνω στο τατάμι. Οι κόποι και οι θυσίες πάντα αμοίβονται αργά ή γρήγορα.
Οι διακρίσεις αυτές μετά απο σχεδόν 2 χρόνια απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους παίρνουν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. 8 τζουντόκα αγωνίστηκαν, 5 τελικούς, 1 χρυσό, 4 ασημένια και μια 5η θέση ο τελικός απολογισμός.
 
Ένα μεγάλο μπράβο και στους Γιώργη Νεστοράτο, Αθηνά Παππά και Βάσω Λουκή για την συμμετοχή τους. Για τις 2 κοπέλες οι αγώνες αυτοί ήταν μάλιστα το βάπτισμα του πυρός. 
 
Ευχαριστώ τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και όλους όσους βοήθησαν. Το ταξίδι μόλις αρχίζει, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Το τζούντο δεν ειναι μόνο αγώνες.Το τζούντο είναι τρόπος ζωής και  εξέλιξης  ώστε μέσα από αυτό να μάθουμε όλοι να αγωνιζόμαστε και να μην τα παρατάμε ποτέ και να γινόμαστε πάντα καλύτεροι. 
Και όπως  σωστά λέει και ο ιδρυτής του τζούντο Dr. Jigoro Kano: ‘It’s not important to be better than someone else, but to be better than you were yesterday».
 
Πρωταθλητής Ελλάδας στα -30 κιλά παίδων Β’ ο Γρηγόρης Βακατάσης
2ος Πανελληνιονίκης  στα -34 κιλά παίδων Β’ ο Νίκος Ζέρβας
2ος Πανελληνιονίκης  στα -46 κιλά παίδων Β’ ο Κυριάκος Τζουλάκης
2η Πανελληνιονίκης  στα -32 κιλά κορασίδων Β’ η Εύα Παπαθεοδώρου
2ος Πανελληνιονίκης  στα -42 κιλά παίδων Α’ ο Μάριος Πολίμος
5ος Πανελληνιονίκης  στα -42 κιλά παίδων Β’ ο Γιώργος Βακατάσης