29/03/2024

Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo ΘΕΑΓΕΝΗΣ: Χάλκινο μετάλλιο στην Γερμανία

Στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων στην Γερμανία πήρε μέρος η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Taekwondo ΘΕΑΓΕΝΗΣ, διαβάστε αναλυτικά: «Στο 2ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παμπαίδων στο Sindelfingen της Γερμανίας υπό την αιγίδα της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο  πήρε για πρώτη φορά μέρος η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ καταφέρνοντας να κερδίσει ένα χάλκινο μετάλλιο και να αναδείξει στις μικρές ηλικίες έναν χάλκινο Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή.

Η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ με τρεις  πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές της σε τέτοιου επιπέδου αγώνες κατάφερε να  κατακτήσει την  τρίτη θέση με τον αθλητή του συλλόγου μας Χαράλαμπο Κορρέ και να γεμίσει με χαρά όλους τους γονείς και φίλους του συλλόγου μας.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας Εριέττα Μπέρμπερη  έπειτα  από έναν απίστευτο αγώνα με την αθλήτρια από την εθνική Ομάδα της Κροατίας έχασε το τελευταίο δευτερόλεπτο, αφήνοντας μια πικρή γεύση για την ατυχία της αλλά ταυτόχρονα και μια αισιοδοξία ότι ανήκει με αυτό τον αγώνα της στις ελίτ της κατηγορίας της.

Ο αθλητής του συλλόγου μας  Αθανάσιος Τάγκας ο πιο μικρός ηλικιακά (6 ετών) πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση στην πρώτη του διεθνή συμμετοχή σε ένα τόσο δυνατό Πρωτάθλημα με παιδιά ηλικίας από 6 έως 8 ετών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας που μέσα από την αγωνία τους την αποφασιστικότητά τους την εναλλαγή των συναισθημάτων τους και γενικότερα μέσα από την δική τους ξεχωριστή μάτια μάθαμε πολλά και είμαστε αποφασισμένοι να μάθουμε ακόμα περισσότερα«.