25/04/2024

Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος: Με επιτυχία το πρώτο OPEN του συλλόγου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Open Atrotos Championship στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Δραπετσώνας-Κερατσινίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Άτρωτος. Αναλυτικά: «Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Open Atrotos Championship στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Δραπετσώνας-Κερατσινίου ‘Αριστείδης Παπαμιχαήλ’ στις 30 Νοεμβρίου.

Μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων αθλητών του κλάδου Soo Bahk Do της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου σε μια κοινή προσπάθεια ενοποίησης και των δύο στυλ του κλάδου.

Οι αθλητές διαγωνίστηκαν σε Sparring/Kumite και σε Hyungs/Kata με και αποδείχθηκε ότι ο κλάδος μπορεί να παντρέψει με επιτυχία τα δύο αυτά δυναμικά στυλ. Σημαντική ήταν η συμμετοχή της επαρχίας με αθλητές από Κέρκυρα, Σύρο, Κρήτη και άλλες επαρχιακές πόλεις.

Μεγάλη αίσθηση έκανε η κατηγορία Μάστερς με συμμετοχές από διακεκριμένους αθλητές Ζιου Ζίτσου και Soo Bahk Do όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν εντυπωσιακές μάχες και υψηλής δυσκολίας KATA.

Παρών στην διοργάνωση ήταν η διοίκηση της Ζίου Ζίτσου με εκπρόσωπο την Γενική Γραμματέα Κα. Μαίρη Χαριτοπούλου, η τοπική αυτοδιοίκηση με την δημοτική σύμβουλο εντεταλμένη στα θέματα αθλητισμού Κα. Σταυρούλα Συράκου και πολλοί προσκεκλημένοι του χώρου από Αθήνα και επαρχία. 

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο αθλητικός σύλλογος Άτρωτος με υπεύθυνο τον Προπονητή εκπρόσωπο του Tae Bo Fitness Ελλάδος και τεχνικό σύμβουλο της ομοσπονδίας Ζίου Ζίτσου Σπάτουλα Σπυρίδων«.