19/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Σε σεμινάριο Muay Thai οι μαχητές του συλλόγου

Σε σεμινάριο Muay Thai ο σύλλογος

Στις 7/5/2022 ημέρα Σάββατο πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο Muay Thai από την Ομοσπονδία Π.Ο.Μ. στην Θεσσαλονικη στο πρωην Δημαρχειο Κορώνειας στην αιθουσα εκδηλώσεων. Αναλυτικά:

«Στο σεμινάριο ήταν καλεσμένος ο Kru Γκιτσας Θεόδωρος και έδειξε τεχνικές και μυστικά στο εντυπωσιακό  άθλημα του Muay Thai . Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ομοσπονδιας κ.Παπαδοπουλος Ιωάννης που με την παρουσία ενημέρωσε τους παρεβρησκόμενους για την αναγνώριση του αθλήματος από την Γ.Γ.Α. αλλά και την ένταξη του στην ολυμπιακή ιδέα. Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχαν οι παρακάτω αθλητές:

1. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος 
2. Πουντζουκίδου Αναστασία
3. Πιλιτσόπουλος Άγγελος 
4. Παπαδόπουλος Γεώργιος 
5. Ντεμιρι Άγγελο

Μετά το πέρας του Σεμιναρίου ο Προπονητής  του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Πρόεδρος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ικανοποιημένοι από το επίπεδο γνώσεων που δόθηκαν στους αθλητές και ευχαρίστησαν τον Δάσκαλο Γκιτσα Θεόδωρο και τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο Ιωάννη για το εξαιρετικό αυτό  Σεμινάριο . Συγχαρητήρια επίσης έδωσαν και στον διοργανωτή σύλλογο  και τον προπονητή του  Γιάννη Παυλίδη».