20/04/2024

Άθλος Κιλκίς: Σαμαράς και Πουντζουκίδης σε διεθνές τουρνουά με την Εθνική ομάδα

Δύο μαχητές του Άθλου στους επίλεκτους

Στις 3 Ιανουαρίου ανακοινώθηκαν από την Ένωση tae kwon do Βόρειου Ελλάδος  οι αθλητές που έχουν επιλεγεί για την συγκρότηση του κλιμακίου επίλεκτων αθλητών για το έτος 2023.  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς:

«Οι αθλητές αυτοί επιλέγονται μέσα από την τελική βαθμολογία που έχουν συλλέξει μετά από την συμμετοχή τους στα τρία προκριματικά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ αλλα και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα της προηγούμενης χρονιάς. 

Οι αθλητές επιλέγονται από την ένωση για να πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις προετοιμασίας αλλά και να συμμετέχουν με τα εθνικά μας χρώματα σε διεθνή τουρνουά και αγώνες.  

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς έχουν επιλεγεί οι παρακάτω αθλητές:

1. Σαμαράς Ελευθέριος

2. Πουντζουκίδης Μιχαήλ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αθλος συγχαίρει τους αθλητές του συλλόγου που κατάφεραν την επιλογή τους στα κλιμάκια και τους εύχονται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους αγώνες που θα συμμετέχουν με την ΕΤΑΒΕ .

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε ικανοποιημένος από την ανακοίνωση και την επιλογή των αθλητών του συλλόγου στα κλιμάκια, επισημαίνωνοντας ότι όλα είναι εφικτά αν υπάρχει θέληση υπομονή και επιμονή στο στόχο του κάθε αθλητή.  Συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές «.